2777
2789
عنوان

❌❌❌ویروس خطرناک خاموش در کمین خانم ها❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 2548 بازدید | 113 پست

بفرمایید عزیزم 

فقط اینکه چه چیزی باعث ابتلا میشه؟ 

معذرت میخام رابطه دهانی هم منجر میشه؟

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
بفرمایید عزیزم فقط اینکه چه چیزی باعث ابتلا میشه؟ معذرت میخام رابطه دهانی هم منجر میشه؟

آره میشه پوست به پوست هم‌میشه دهانی باعث زیگیل دهانی میشه خیلی هم وحشتناکه خدا نصیب نکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فقط از سر دلسوزی هر چند وقت یک بار تاپیک درمورد این موضوع میزنم . چجوری قضاوت میکنین و حال آدم بد ...

شما نمیتونی ب مردم راه درمان بدی فقط میتونی اطلاعاتتو بدی چون مثلا قرص و پمادی ک من استفاده میکنم ممکنه برای یکی دیگ خوب نباشه یا ممکنه اون دوز پماد پایین تر لازمش باشه یا مثلا تعداد قرص بیشتر یا کمتر.... داری اشتباه میکنی ک ب اسم راه درمان میگی! نهایتا میتونی بگی دکتر رفتم و نتیجه فلان شد، هرررکسی خودش باید بره پیش پزشک!

آره میشه پوست به پوست هم‌میشه دهانی باعث زیگیل دهانی میشه خیلی هم وحشتناکه خدا نصیب نکنه

حتی در صورت رعایت بهداشت طرفین؟ 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
باشه عزیزم حالا اگ چنین بیماری باشه چی میشه؟

چند تا تایپ داره عزیزم. اکثرا بی خطر و کم خطرن دو تایپ پر خطر هم داره. راه تشخیص آزمایش hpv هست .در کنارش آزمایش پاپ اسمیر باید داد. 

اگه کسی مبتلا باشه اول باید سیستم ایمنیش تقویت کنه. 

اضافه وزن اگه داری باید ورزش کنی و رژیم غذایی که قسمت اصلیش سبزیجات هست استفاده کنی. برنج و نون غیرسبوسدار و ماکارونی کم باید شه. همچنین شیرینی جات مصنوعی. روغن زیتون جایگزین روغن های دیگه بشه. قارچ خوراکی خیلی خوبیه برای این قضیه. بازم مینویسم

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
شما نمیتونی ب مردم راه درمان بدی فقط میتونی اطلاعاتتو بدی چون مثلا قرص و پمادی ک من استفاده میکنم مم ...

من قرص دادم؟؟ من پماد دادم؟؟ چی میگی 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
اگه هیچ کدوم نداشته باشن که ویروسی وجود نداره که منتقل بشه 🙄

ترسیدم 

آره متاسفانه . خدا همه مون حفظ کنه. البته دهانی هم نباشه باز زگیل می‌تونه تو دهن هم بزنه

بفرمایید عزیزم فقط اینکه چه چیزی باعث ابتلا میشه؟ معذرت میخام رابطه دهانی هم منجر میشه؟

🌷🌺 

رابطه ی جنسی با فرد مبتلا راه اصلیش. اما خب ادعا شده که لیزر و استخر هم می‌تونه عاملش باشه. یا مثلاً شلنگ توالت عمومی اگه با پوست برخورد کنه . بله عزیزم دهانی هم منجر میشه به انتقال 

من قرص دادم؟؟ من پماد دادم؟؟ چی میگی

چرا مقاومت میکنی؟ اومدی میگی راه درمان بهتون میگم... باشه بگو😐انقد خودتو عالم میدونی، تقویت سیستم ایمنی قرص داره کنترل زگیل پماد داره، درکنارشم کنترل تغذیه و ورزش، حالا شما بشین تجویز کن💆🏻‍♀️روز خوش خانم دکتر!

چرا مقاومت میکنی؟ اومدی میگی راه درمان بهتون میگم... باشه بگو😐انقد خودتو عالم میدونی، تقویت سیستم ا ...

روز خوش سقه سیاه

عزیزم اون دکتر یا عقلش کمه میگه خوب نمیشه یا شما hpv رو با hiv اشتباه گرفتی

اشتباه نگرفتم ی سرچ ساده بزن شما مرتب باید چکاپ بشن و تست بدن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
🌷🌺 رابطه ی جنسی با فرد مبتلا راه اصلیش. اما خب ادعا شده که لیزر و استخر هم می‌تونه عاملش باشه. یا ...

ایخدا اینهمه میریم استخر یا سرویس بهداشتی دانشگاه 

واقعا کسی که الودس نباید بره