من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... ..... ..... ....... 🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی حسرتم نخوری....... 🙆 ......... ......... .......... .......... .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗
من اولش خونه دادن وخیلی شرط گذاشتن ک بایدهرروزبیای پیش مااونجانمونی یاغذ درست نکنی منم مجبوربودم گوش ...
دقیقا مثل همسر من.. توان نه گفتن تو هیچی رو ندارن و با این کار زندگی رو برای خودشون و خانوادشون زهر میکنن.. مثل من که همسرم هر کی بهش گفت بیا بریم فلان جا میاد، به شدت رفیق باز شده، کلا اعصابم بهم ریخته، حتی به یه بچه هم نمیتونه نه بگه.. مرد خوبیه فقط همینکه توان نه گفتن نداره داره زندگیمونو از هم میپاشونه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... ..... ..... ....... 🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی حسرتم نخوری....... 🙆 ......... ......... .......... .......... .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗
من اولش خونه دادن وخیلی شرط گذاشتن ک بایدهرروزبیای پیش مااونجانمونی یاغذ درست نکنی منم مجبوربودم گوش ...
شما اشتباهتون همین بود وقتی گفتن بیا اومدی، دقیقا مثل من که از تو شهر قم برگشتم شهرستان و دیگه از زندگیم سیر شدم، امیدوارم یه روزی هم شما مستقل بشید هم من برگردم به شهری که دوس دارم و امیدوارم چیزایی که میخوایم در صلاح خدا باشه
ان شاالله که زودتر خدا به دله شوهرت بندازه که خودش به خانوادش بگن ما میخام مستقل بشیم