2777
2789
عنوان

پدرمادرم راضی نمیشن برم پیششون

| مشاهده متن کامل بحث + 15360 بازدید | 410 پست
چه دردناک عزیزم 😢😢😢منم دقیقا عین شما. ولی شوهرم اوایل خانوادش باهاش بامحبت بودن. از بس که پز خانو ...

منو همسرم توی غربت زندگی میکنیم خوشبختانه کسی رو‌نداریم

ولی من هرسال هرمناسبتی میشه برای پدرمادرم هدیه میفرستم

هربارم‌میگم دیگه نمیفرستم اما درست نمیشم

خیلی از خودم ناراحتم 

برای روز‌پدر و مادر کادو فرستادم‌الان هنوز‌پست براشون نبرده

نمیدونم چرا

نمیتونم این اخلاقمو ترک کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میفهمم عزیزم منم۵ساله متاهلم ولی خیلی زندگی سردی داشتیم حتماتاپیکات میخونم عزیزم اجاره ک ن پدرش خونه ...

کاش حداقل میرفتید طبقه بالا.. مگه موقع ازدواج شرط این گذاشتن اینجور باشید؟ ای بابا طبقه بالا خالی باشه و شما اینجور تو فشار واقعا با عقل جور در نمیاد

عزیزم😔 منم خیلی وقتابعددعواپیشقدم شده برنزدیکی ک اونم فک میکنم نیازخودشونه ن محبت ب ما

آره دقیقا همینطوره. 

منو شوهرم هر دو سید هستیم. 

اون خیلی بیشتر آتشی وداغ هست. اصلا سیر مونی نداره - 

ولی من سردم. چون تو دلم میدونم که فقط برای رفع نیازشم

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

بلدم عزیزم خیلیم بهش محبت کردم فایده نداشته خودمومیگه فقط بخاطرزیباییت جذبت شدم الان چن وقته دعای مح ...

انشالله زندگیت سر و سامون بگیره عزیزم.. ذکر یا ودود رو همیشه زمزمه کن خیلی تاثیر گذاره برای محبت زن و شوهر

ن خیلیم خوشحالن

عجیبن  خیلی بخدا  ولی ولشون کن  دیگه  خطشون  بزن گناهی ام متوجهت نیست....

یکی مث من بیچاره ازدیشب بخاطر بچم عذاب وجدان دارم  تاپیک اخرم  نوشتم الان هست .....

حد متعادل خوبه واقعا کاش هممون متعادل بودیم دررفتار با فرزند 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

کاش حداقل میرفتید طبقه بالا.. مگه موقع ازدواج شرط این گذاشتن اینجور باشید؟ ای بابا طبقه بالا خالی با ...

من اولش خونه دادن وخیلی شرط گذاشتن ک بایدهرروزبیای پیش مااونجانمونی یاغذ درست نکنی منم مجبوربودم گوش دادم بعدیع سال بیرونمون کردن وبیشتروسلایلامم بردن برخودشون وخونه رودادن جاریم اون موقع من شوهرم شاغل نبوداومدیم خونه جدیدطویک اتاق وپشتمم نبودبخاداعتراض کنه کلاآدم قانعی هس وخیلی ب خانوادش میرسه

دقیقا شوهر شما آدم بدی نیست فقط باید مستقل بشید.. برات دعا میکنم عزیزم

آره دقیقا میدونم براهمین موندم ب پاش الان خانوادش تحت فشارش میذارن ماخیلی مشکلاداریم ک نمیشه گفت

منو همسرم توی غربت زندگی میکنیم خوشبختانه کسی رو‌نداریمولی من هرسال هرمناسبتی میشه برای پدرمادرم هدی ...

تو نیتت برای خدا باشه. 

خوده خدا میفهمه چه زمانی تو زندگیت برات جبران کنه.

آخه میگن خدا کاری که برای رضای خودش انجام بشه بی جواب نمیزاره 

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗