2777
2789
عنوان

پدرمادرم راضی نمیشن برم پیششون

| مشاهده متن کامل بحث + 15361 بازدید | 410 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید دلیلی داشته باشه نمیشه که این جوری مادرت باید دنبالت باشه

هیچ دلیل نداره من دختربدی نبودم براش ولی همیشه همینن ازبچگی یادمه همین بودن اصن بی مسولیتن کلا

دیگه اونش به خودمون مربوطه

خونواده همه همین هستن دیگه چسی اومدن نداره فقط فرهنگ خودت و نشون میدی انگار ملکه انگلیسه خجالت بکش از سنت جای دلداری دادن عین بچه ها 2 ساله میگه به من پفک دادن 

هوم منم ی مسافرت باشوهرم نرفتم همیشه بادوستاش میره حالا من ک هیچی ولی بچه گاهی عذاب وجدان میشم براش ...

عزیزم همه مشکل دارن، امیدوارم خدا مشکلاتمون حل کنه.. توکل کن به خدا عزیزم.. از ته دلت بسپار به خدا زندگیتو.. امیدوارم یه روزی بیای تاپیک بزنی از ته دل داری میخندی

عزیزم همه مشکل دارن، امیدوارم خدا مشکلاتمون حل کنه.. توکل کن به خدا عزیزم.. از ته دلت بسپار به خدا ز ...

ممنون عزیزم آره همیشه میگم جزخداکسی نمیتونه ازاین برزخ نجاتم بده عمیقابهش ایمان دارم 

من عمرم باتنهایی رفته حتی کفش مدرسه یامانتونداشتم بپوشم ازبدبختی هام ب شوهرکردن پناه آوردم ولی همین ...

خدا برات بسازه که زندگی سختی داشتی

انشالله روزهای خوب و قشنگی پیش روت بیاد

که دردت کم رنگ بشه 

خدا برات بسازه که زندگی سختی داشتیانشالله روزهای خوب و قشنگی پیش روت بیادکه دردت کم رنگ بشه

ممنون عزیزم همچنین 

مرسی ک طوتاپیک همرام بودین دیگ بااجازتون قفل میکنم

استارتر خودتو سرگرم کن ،کلاس های فنی حرفه ای مثلا خیاطی و...برو ،خودتو حسابی سرگرم کن دوستای خوبی هم پیدا میکنی

و هیچوقتم به شوهرت نگو خانوادت اینجورین در یه موقعیتی شاید نیش بزنه بهت