2777
2789
عنوان

زن گرفته

183 بازدید | 11 پست

چند روزه متوجه شدم همسر سابقم ازدواج كرده 

من خودم خواستم كه طلاق بگيرم خيلي اذيتم ميكرد خيانت كرد بهم مانع درس خوندم ميشد همه جور اذيتم كرد آخر مجبور شدم طلاق بگيريم 

الان راضي ام از زندگيم تنهام ولي دغدغه ندارم خداروشكر 

ولي از وقتي فهميدم ازدواج كرده يه حالي ام ،دلم به شدت گرفته دست خودم نيست نميدونم متوجه حالم ميشيد يا نه 

گاها فكر ميكنم كسي كه اون همه به من اذيت كرد و زندگي و تلخ كرد برام چجوري دوباره خوشبخت ميشه 

كسي هست حالم و بفهمه؟🥲

من تابحال ازدواج نکردم ولی می فهممت..

سعی کن کلا دیگه از مغزت بندازیش بیرون

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من نمی‌فهمم حالت رو ولی دیدم ک خواهر منم مثل شما شد یکدفعه به هم ریخت و می‌گفت چقدر سختشه این موضوع 

زمان بگذره بهتر میشی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ميدونم پذريفتم كه مناسب نبوديم و خيلي وقته رها كردم ولي گاهي عميقا دلگير ميشم

نباش

ممکنه اتفاقات تلخی تجربه کرده باشی اما گذشته اون شخصم ببخش و بگذر بهتره با اشخاصی که خبر از ایشون میارن و یا هرچیز دیگه که ارتباط با اون آدم داره دوری کنین و حذف کنین