2777
2789
عنوان

پدرمادرم راضی نمیشن برم پیششون

| مشاهده متن کامل بحث + 15251 بازدید | 406 پست
قدرشونو بدون

اره رو سرم جا دارن

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا رو شکر خدا حفظشون کنه

قربونت

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

خانواده من ازبچه ونوه متنفرن

اها شرمنده اگ چیزی گفتم ناراحت شدی

چون تاحالا تو اقواممون یا اطراف اینجوری ندیدع بودم

والا خانواده من هرروز زنگ میزنن یه ساله ازدواج کردم ینی روزی نشده با مامانم یا خاهرام حرف نزنم یه دو ...

درست نیست جایی که ادمی داره دردودل نداشته اش رو میکنه بپری وسط بگی وای من برعکس توام

واقعا کی میخواین یاد بگیرین؟؟!!!؟؟؟؟ 

من یکبار پشت تلفن به مادرم گله کردمگفتم چرا با من اینطوری میکنیدتلفنو روم قطع کردو دیگه جواب ندادالا ...

شما بچه وسط هستین؟ 

اگه اینه دردمون یکیه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
درست نیست جایی که ادمی داره دردودل نداشته اش رو میکنه بپری وسط بگی وای من برعکس توامواقعا کی میخواین ...

اشکال نداره عزیزم من ناراحت نمیشم خیلی این مدل آدمادورم هس بخام اهمیت بدم همش ک بایدبرم بمیرم دیگ ازغصه

بچه هااون موقع گوشیوقط کردم دیگ موندم خونه قصدم ندارم برم یادیگ سراغی ازشون بگیرم بذارخودشون متوجه شن بخداحیف اون لطفایی ک من بهشون میکردم بااینکه دستم تنگ بودولی اولویت خانوادم بودن برام اول برااوناخریدمیکردم یاحتی امروزکلی وسیله میخاستم براشون ببرم ک دیگ بیخیال شدم ممنون ازنظراتتون

شما بچه وسط هستین؟ اگه اینه دردمون یکیه

من بزرگم

اولی

من بچه بودم مادرم هم معلم بود هم دانشجو

اصلن خونه نبود اوندوتا رو‌من بزرگ‌کردم

الان ولی پول بازنشستگی مادرم برای خواهرمه

خونه برای خواهرمه