2777
2789
عنوان

پدرمادرم راضی نمیشن برم پیششون

| مشاهده متن کامل بحث + 15331 بازدید | 406 پست
تو برو حتما دوروز رو بهشون سر بزن کمکشون کن برای خدا برای دلت حتما برو

چجوری برم وقتی اینجوری باهام بدحرف میزنن؟

دفعه قبلم گفتن نیا ولی ازتنهایی زیادم بهشون پناه بردم ولی دیگ نمیخام این اشتباهوکنم شوهرمم اگ پرسیدمیگم شرایطمو خودم راحت میکنم۵ساله درعذابم

من جاریم عین خیالش نیست البته شوهرش ادم خوبیه و دوستش داره،از نظر مالی هم خیلی بالاتراز خانوادش هست، ...

من شرایطم خونه مادرشوهرم خوب نیست عین کلفت بهم نگامیکنن خسته میشم ازکاراشون دلم میخادچن روزی فقط دورباشیم همین دیگ آدم وابسته ای نیستم واگ خودم خونه زندگی داشتم نمیرفتم پیششون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شرایطم خونه مادرشوهرم خوب نیست عین کلفت بهم نگامیکنن خسته میشم ازکاراشون دلم میخادچن روزی فقط دور ...

عزیزم پس اول تمرکزت و بزار روی این که مستقل بشید

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

عزیزم پس اول تمرکزت و بزار روی این که مستقل بشید

اجازه نمیدن خانوادش میگن نمیخای برو منم باوجوداین خانواده ای ک دارم حاضرم همینجابمیرم ولی شوهرم ولم نکنه

الهی اشکال نداره گلم فکر نکن بهشبعضی پدر مادرا واقعا بی محبتن ولی یکبار برای همیشه گلگیتو بکن بگو چر ...

اهل گله نیستم ولی چن بارم ب روشون زدم انگارنه انگار

خانواده ای ک حتی ی زنگ بهم نمیزنن چ توقعی میش داشت ازشون

اجازه نمیدن خانوادش میگن نمیخای برو منم باوجوداین خانواده ای ک دارم حاضرم همینجابمیرم ولی شوهرم ولم ...

امیدوارم شوهرت به خودش بیاد،زندگیتون درست بشه

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

شوهرم ازخداشه پیش خانوادش بمونه وقتی انقدهواشودارن وعین پروانه دورش میگردن

من یکبار پشت تلفن به مادرم گله کردم

گفتم چرا با من اینطوری میکنید

تلفنو روم قطع کرد

و دیگه جواب نداد

الانم شش ماهه یه زنگ‌بمن نزده

یه پیام نداده

وای افرین چه خانواده ی خوبی 🤐😶حتما همه جا پزشونو بده

پز نمیخاد بچه دوستن خو

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂