2777
2789
عنوان

پدرمادرم راضی نمیشن برم پیششون

| مشاهده متن کامل بحث + 15331 بازدید | 406 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عجب گیری دادین به ترکهاااعزیزم تو هر قومیتی و ملتی آدمای بد و خوب و متعصب وجود داره قرار نیس هررچی د ...

بله دقیقا ما ترکیم هرروزمیرم ی روز نرم مامانم یا زنداداشم زنگ میزنن که ناهار فلان چیز یا کیک درست کردیم پاشو بیا ۱۲ساله ازدواج کردم

تو هم بهشون بگو تو مریضی یاد من نیوفتین والا وقتی نیاز داری اونا پس میزنناونام وقتی نیاز دارن نباید ...

صدبارگفتم حتی موقع زایمان اینجارسمه دختربایدبره خونه خانوادش ب من دادوبیدادکردن نیا بایه بچه وبخیه وی شوهری ک اصن هوامونداشت موندم چیکارکنم

بله دقیقا ما ترکیم هرروزمیرم ی روز نرم مامانم یا زنداداشم زنگ میزنن که ناهار فلان چیز یا کیک درست کر ...

خدا خانوادتون را براتون نگه داره

منکه ترک هستم هرچی دور و‌بری دارم همشون سردن

افکار از اینجا میاد بنده خودم ترکم و فارسها را هم دیدم

پس چرا این چیزارو فقط به ترک‌ها نسبت میدین؟ شما که خودت ترکی…

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

صدبارگفتم حتی موقع زایمان اینجارسمه دختربایدبره خونه خانوادش ب من دادوبیدادکردن نیا بایه بچه وبخیه و ...

برای من ده روز اومدن خونمون مهمونی

درد خودم یه طرف یکی باید از مادر و پدرم پذیرایی میکرد

بله دقیقا ما ترکیم هرروزمیرم ی روز نرم مامانم یا زنداداشم زنگ میزنن که ناهار فلان چیز یا کیک درست کر ...

دقیقا والا خیلی هواشونو دارن 

البته میگم که آدمای بد و خودخواهم پیدا میشن همه جا

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

[QUOTE=366968779]بنظرم دیگه اصلا سراغشونم نگیر  چه برسه بخوای بری پیششون . قوی باش  بیشتر باشوهرت وخانوادش ...[/QUOTE

والامنم آدمم دلتنگ میشم بیست چارساعت خونم گاهی دلم میخادبرم

[QUOTE=366968779]بنظرم دیگه اصلا سراغشونم نگیر چه برسه بخوای بری پیششون . قوی باش بیشتر باشوهرت وخ ...

والا من اینطوریم  کسی منونهواد قیدشو تا ابدمیزنم حتی اگه دلتنگ شم  انقدر طاقت میارم تا برام عادی بشه ندیدنش

لایک نکنید❤️