2777
2789
عنوان

یعنی منم می‌توانم مثل بقیه رانندگی کنم قشنگ❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 64 پست
میخری انشاللهحالا من اصلا علاقه به اتومات ندارم نمیدونم چراشاید چون تست نکردم ببینم چطوره

ایشالله شما هم میخری 

اره خیلی راحته دیگه نیاز نیست هی کلاچ بگیری مخصوصا تو ترافیک 

یه گاز و یه ترمز داره خیلی راحته

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رانندگی فقط و فقط تمرین میخواد

باید پشت هم‌ تو موقعیت‌های مختلف رانندگی کنی

خودم‌با ترس خیلی زیادی شروع کردم تقریبا سه ساله دست فرمونم‌خوب‌شده‌یه پیج اینستا رو دنبال میکردم‌که خیلی کمکم کرد چه جور راحتتر پارک‌کنم‌‌اینه رو چطور تنظیم‌کنم در کل چیزای ریزی که آقایون چشمی لدن ولی قانونش‌رو‌نمیدونن و‌موقع آموزش انتظار دارن خانم هم‌همون بلدی بلد باشه از اون پیج یاد گرفتم‌وقت گذاشتم تک تک پست‌هاش رو تمرین کردم هر روز استوری‌هاش رو دیدم و‌ تمرین کردم چندین بار

من اول زیر دست برادرم‌داشتم یاد میگرفتم مجرد بودم انقدر سرم‌داد زد کلا زده شدم بعد ازدواج کردم از گواهینامه‌ام‌نه سال میگذشت این بار با اصرار شوهرم شروع کردم خودشم خیلی صبوری کرد 

هر بارون بیاد یا هوا گرمه از اینکه خودم بچه‌ام رو‌راحت میبرم میارم‌خ‌داروشکر میکنم

انشاالله شما هم زود خبره میشید سمج باش نترس خجالت نکش 

خیلی خوبه که تمرین میکنی

خیلی عالیه که میشینی پشت فرمون 

همین که خودت تو موقعیت قرار میدی عالیه

من اصلا همون تمرین هم نمیتونم برم

اوضاعم انقدر بد شده که از رانندگی کردن بقیه هم میترسم دیگه

خانما چجوری ماشینتون به ماشین جلویی نمیخوره من نمیتونم عرض ماشین تشخیص بدم

تا جایی باید جلو بری که سپر عقب ماشین جلویی رو‌بتونی ببینی وقتی سپر رو‌نتونی ببینی یعنی خیلی نزدیک شدی و امکان برخورد هست

چه پیجی بود؟

رانندگی آرام

یک خانم مربی اصفهانی هست 

خیلی روان و خوب توضیح میده

مثلا همینکه عرض ماشین چه طور تشخیص بدی

تا چه حد جلو‌بری تو ترافیک که نزنی با ماشین جلویی انواع پارک کردن

ولی بگم من خیلی پیگیر بودم‌چندین ماه هر روز استوری‌هاش دنبال میکردم همون شب با شوهرم میرفتم تمرین میکردم بدون اغراق میکم منی که اصلا اطرافیان به خاطر ترسم انتظار نداشتن راننده بشم همه میدونستن الان خودشون میگن دست فرمونت مثل مردا شده 

شوهرمم خیلی همکاری کرد چون میدید خیلی ناراحت میشم همه خانمای فامیل راننده شدن و من حسرتش رو دارم 

من مشکلم اینه نمیتونم عرض ماشین تشخیص بدم اگه کسی کنارم نباشه میخوره به ماشین بغلی شما چجوری تشخیص م ...

وای منم این مشکلو دارم

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

دنده عقب اصلا و ابدا کار نداره اولین کار اینه که فرمون رو صاف می‌کنی و کافیه فرمون رو توی همین وضعیت نگه داری 

حالا چطوری میتونی ثابت نگه داری ؟ مثلا با جدول ببین چقدر فاصله داری یا با ماشین بغلی یا هر چیزی که کنارت هست این فاصله اگر کم و زیاد بشه یعنی فرمون زیر دستت داره حرکت می‌کنه ریز برگردون سر جاش این دو تا نکته ساده رو رعایت کنی میتونی صد کیلومتر دنده عقب بری اصلا کار نداره 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

دنده عقب اصلا و ابدا کار نداره اولین کار اینه که فرمون رو صاف می‌کنی و کافیه فرمون رو توی همین وضعیت ...

اونجایی ک میخوای پارک کنی میری جلو ی ماشین پارک میکنی بعد میبینی کلی فاصله با جدول داری و کلی هم فاصله با ماشینی ک جلوش پارک کردی. اینجا رو باید چکار کنیم؟؟؟ من مشکلم اینه...

دنده عقب اصلا و ابدا کار نداره اولین کار اینه که فرمون رو صاف می‌کنی و کافیه فرمون رو توی همین وضعیت ...

باید تمرین کنم اتفاقا امروز صاف یه مسافت کوتاه رو دنده عقب رفتم‌ که بتونم ماشین رو از ماشین جلویی فاصله بدم و حرکت کنم ولی واسه چرخوندن فرمون تو‌دنده عقب مشکل دارم متوجه نمیشم اصلا و قاطی می‌کنم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰