2777
2789
عنوان

پدرمادرم راضی نمیشن برم پیششون

| مشاهده متن کامل بحث + 15331 بازدید | 406 پست
منم گوشیوقط کردم نمیرم

به چه بهونه ای میگن نیا

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا خانواده من هرروز زنگ میزنن یه ساله ازدواج کردم ینی روزی نشده با مامانم یا خاهرام حرف نزنم یه دوهفته شده نرفتم هی میگن بیا چراونمیایی😅ولی اگ مث خانواده اسی بهم بگن نیا ینی دگ بمیرمم نمیرم 

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

الان دو ساله نرفتم خونه رو زدن بنام خواهرمخواهرمم از من خوشش نمیاپ

ولشون کن عزیزم توام خدا رو داری

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
والا خانواده من هرروز زنگ میزنن یه ساله ازدواج کردم ینی روزی نشده با مامانم یا خاهرام حرف نزنم یه دو ...

انشالا هیچ وقت به روز ما گرفتار نشید 

ماهم دوست نداشتیم اینطور بشیم

ولی خب نمیشه خانواده را عوض کرد

شوهرم همیشه میگ چرانمیری خونه مامان بابات سربزنیهیچوقت نگفتم خانواده من اینجورین

نه هیچ وقت نگی باز همش میکوبه تو سرت ک خانوادت تو راه نمیدن

بنظرم برو پیش خانواده شوهر هی یا جاریات اخه ازتنهایی ک بهتره

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

والا خانواده من هرروز زنگ میزنن یه ساله ازدواج کردم ینی روزی نشده با مامانم یا خاهرام حرف نزنم یه دو ...

چ خوب قدرخانوادتوبدون 

خانواده شوهرمنم همینجورین خیلی دوسش دارن وحمایت میکنن