2777
2789
عنوان

پدرمادرم راضی نمیشن برم پیششون

| مشاهده متن کامل بحث + 15331 بازدید | 406 پست
درست نیست جایی که ادمی داره دردودل نداشته اش رو میکنه بپری وسط بگی وای من برعکس توامواقعا کی میخواین ...

دیگه به خودمون مربوطه

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بزرگماولیمن بچه بودم مادرم هم معلم بود هم دانشجواصلن خونه نبود اوندوتا رو‌من بزرگ‌کردمالان ولی پو ...

خیلی نامردیه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

عزیزم شما تنها راهت اینه تو شهری که هستی خودتو مشغول کنی باشگاه برو با خانواده ی همسرت رفیق شو 

دوسته منم خانواده ش زیاد دوس ندارن بیاد اونم با خانواده ی شوهرش قاطی شده

تمرکزت رو بذار رو خودت عزیزم به شوهرتم هیچی نگو از این مسایل

عزیزم شما تنها راهت اینه تو شهری که هستی خودتو مشغول کنی باشگاه برو با خانواده ی همسرت رفیق شو دوسته ...

دیگ تصمیم گرفتم همین کاروکنم وسمتشون نرم

شهرمون کوچیکه امکانات و.... کمه خیلی کارانمیش کرد 

افکارتو عوض کن بزن بیرون برو پارک تا آدمهای جدید با تفکرات جدید بیان تو زندگیت و وابستگیت به خانواده ...

بخدا وابسته نیسم چن ماه چن ماه میبینمشون الان گفتم طوتاپیکا ک شرایطم سخته خونه مادرشوهرفقط بایدکارکنم خسته شدم براهمی دلم گاهی دوربودن میخاد