مامان هایی که دو یا بیشتر بچه دارید سخت نیست راحت بزرگشون میکنید از پس هزینه ها بر میآید اگر نوجوان هستند اذیتتون نمیکنن ؟ بلوغشون؟ توقعاتشون؟ خواسته هاشون میشه تجربه هاتون بگید
یه دونه دارم یک سالشهگوه بخورم یکی دیگه درست کنمممم گووووووووه
😂😂😂😂
همه همینن، هنوز سخت ترم میشه
من 2 سال و نیمشه، نمیذاره لباس تنش کنم، همه غذا و میوه ای نمیخوره، همش شکلات میخواد، یه خرید نمیتونیم بریم، مغازه سوپری ببینه جیغش تو کل خیابون می پیچه😁
هنوز روز خوشته خواهر
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خودت باور می کنی کسیکه دو تا بچه داشته باشه تو این دور و زمون با این حجم رسانه های مختلف و غیر قابل ...
بچگینی بچه ها همینه سوشال مدیا هم که بچه ها دو داغون کرده اصلا اصلا تمرکز حواس ندارند خودخواهن فقط به فکر گوشی هستند حتی بچه هم میاری دورشون باز با گوشی بازی میکنن بازی اجتماعی و گروهی کردن رو اصلا بلد نیستن و تمایلی ندارند که بلد باشند یا انجام بدن
من سه تا دارم ولی چون شوهرم معتادشده دیگه میگم آینده بچه هام چی بشه خدا میدونه ولی قبل این ماجرا خوشبخت ترین بودم و اصلا بچه هام مشکل ساز برام نبودن حالا میگم چرا واقعا با اومدنشون بدبختشون کردم
منم ۲۳ سالمه دوتا پسر دارم یکی پنج یکی یک سالشه خیلی سخته بخصوص برا کسی که هیچکسو نداشته باشه
بعضی وقت واقعا خسته میشم حتی گریه میکنم😁
از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭
قرار بود دو سال دیگه بیارم دکترم گفت دیگه بچه دار نمیشی اگ. هم بشی حداقل دوسال طول میکشهشغل امم چیز ...
خب پس نگران نباش، بچت که بزرگتر شد می زاریش مهد و دوباره میری سرکار
سخت نگیر گ، از این دوران لذت ببر، زود تموم میشه و میگی یادش بخیر
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹