2777
2789

سلام دوستان من بین دکتر مریم هاشمی و دکتر صفورا روح‌الامین موندم برای لاپاراسکوپی اندومتریوز و چسبندگی ..کسی میشناسه میدونه کدوم بهتره .راهنماییم کنین ممنون میشم خیر ببینید

میدونم ک یروز منم مامان میشم خدابهم دوقلو عطامیکنه معجزشو نشونم میده .بلاخره منم مامان میشم❤️❤️خدایاشکرت
من‌خردادپیش‌روح‌الامین‌انجام‌دادم‌خیلی‌راضیم‌کارش‌خیلی‌خوبه

عزیزم شما اندومتریوز داشتی؟الان خوبی دیگ بر نگشته ؟کارش خوب بود کامل پاکسازی کرد ینی؟تو کدوم بیمارستان کردی؟هزینش چقدر شد ؟ممنون میشم جواب بدی م خودمم میرم روح‌الامین بهم نامه داده برم تخمک کشی بعدش عمل ولی حالا یکی هاشمی معرفی کرد میگف بهتره دو دل شده بودم 

میدونم ک یروز منم مامان میشم خدابهم دوقلو عطامیکنه معجزشو نشونم میده .بلاخره منم مامان میشم❤️❤️خدایاشکرت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شما اندومتریوز داشتی؟الان خوبی دیگ بر نگشته ؟کارش خوب بود کامل پاکسازی کرد ینی؟تو کدوم بیمارست ...

دقیقا‌منم‌تخمک‌کشی‌داشتم‌قبلش‌ولی‌من‌کیست‌تخمدان‌داشتم

چسبندگی‌فقط‌رفته‌بودتو‌لگنم‌اگه‌نه‌اندومتریوز‌نبودم‌ولی‌حین‌عمل

متوجه‌شده‌چسبندگی‌رفته‌سمت‌روده‌هام‌همه‌برطرف‌کرد‌‌میومم‌

تورحمم‌داشتم‌دراوردبرام

من‌میلادعمل‌شدم۷۰هزینم‌شد‌چون‌دوروز‌توبیمارستان‌نگهم‌داشتن

بعدازعمل

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶
عزیزم شما اندومتریوز داشتی؟الان خوبی دیگ بر نگشته ؟کارش خوب بود کامل پاکسازی کرد ینی؟تو کدوم بیمارست ...

دونفرند‌تواصفهان‌که‌متخصص‌لاپروسکپیند‌ومعروفند‌

روح‌الامین‌واون‌یکی‌فامیلش‌دقیق‌یادم‌نیس‌رجالی‌‌یه‌چنین‌چیزی

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶