2777
2789
عنوان

شنیدین یه ویروس خطرناک جدید اومده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4318 بازدید | 171 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز رعایت کنید ماسک بزنید 

مشکلی پیش نمیاد

نترسید .

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

من واکسن نزدم وخفیف ترین نوع کرونا رو گرفتم . تو این واکسن ها سم ریختن به مردم تزریق میکنن.اگه واکسن ...

اینارو نوشتن خیلی دل میخواد چون خیلیا گارد میگیرن.منم توضیح اضافه ندادم شما جامع گفتی‌.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
ایشالا خوب میشی عزیزم من شنیدم کندر رو میزارن توی آبجوش بعد صافش میکنن آبش ر میخورن میگن واسه سرفه خ ...

قربونت برم ممنون❤باشه حتما مطالعه میکنم و امتحان میکنم 🌻

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
تو کرونا چند ماه قبل از ایران قشنگ تا اخبارا گفتن تو فلان کشورها ویروس اومده ولی الان که تو اخبار رس ...

عکسش فرستادم زده به زودی منتشر می شود 

ولی خب خبر فوری زده بود که رسمیه از این بیماری

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-