2777
2789
عنوان

بچه داری سخته ایا پیر نشدید یا خسته نشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 75 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تصویر ندارم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

مجردم 

سخته واقعا بخصوص برای یه مادر تا همیشه غصه شونو میخوره دوران بلوغ بخصوص بچه ها این نسل  واقعا سخته خودکشی روابط دختر پسر بعضیا رابطه نامشروع دارن گرونیام شده نو علی نور هزینه کلاسو مدرسه و... واقعا فشار میاره

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

من دومی رو بعد هفت سال اوردم

ب خواست خودم

و ب مجبوری دکترم البته

خداروشکر سالمه نازه و لپی عه کولیکم داره

اما راستش افسرده شدم 

کارم رو از دست دادم مجبورم دائما مشقای کلاس اولی رو بگم مبادا کم نیاره باهاش کار کنم و از خودم دلخورم 

کاش جامعه تحمیل نمیکرد دو بچع بخدا یکی کافیه الان از همه چیزم گذشتم برام شغل داشتن مهم بود 🥲🥲🥲🥲

۲ بچه پر دردسر دارم کلی ژن معیوب دارن خیلی هم لجباز و فضول زحمتشو خیلی زیاده و پیرم کردن 

اماااااا 

عششششق میکنم باهاشون روح زندگیه منننننن امید منننننن 

خداروشکر هزاران بار 

هیچ حسی زیباتر از مادری نیست 💕

دعای همیشگی منه که خدا به هرکس که بچه دوست داره بده 💝

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
من دومی رو بعد هفت سال اوردمب خواست خودمو ب مجبوری دکترم البتهخداروشکر سالمه نازه و لپی عه کولیکم دا ...

این دوران میگذره، موندنی نیست، زمان بندی اشتباه بوده، بچه کلاس اولی و بچه کوچیک باهم خیلی سخته.. منم همش به همین فکر میکنم

ولی چرا از شغلت گذشتی؟ چه شغلی داشتی؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
من دومی رو بعد هفت سال اوردمب خواست خودمو ب مجبوری دکترم البتهخداروشکر سالمه نازه و لپی عه کولیکم دا ...

عین بچه پلنگ رو تنه ی درخت بخوابین رو دستت آروم پشتش رو ماساژ بده خیلی تاثیر داره صدای جاروبرقی سشوار ماشین سواری هم آرومش میکنه با داروهای کولیک خودتونم غذاهای نفخ دار نخورید

بعد یهو خیلی از زن ها تو این تایم به خودشون میان میبینن ای وای مرد رفت با یکی دیگه ریخت رو هم چرا چون تو همه چیت شده بچت به من نرسیدی انشالله که شامل حال شما نشه بیشتر به همسرتون برسید تا کودک کودک بزرگ میشه 

این دوران میگذره، موندنی نیست، زمان بندی اشتباه بوده، بچه کلاس اولی و بچه کوچیک باهم خیلی سخته.. منم ...

قرار بود دو سال دیگه بیارم 

دکترم گفت دیگه بچه دار نمیشی اگ. هم بشی حداقل دوسال طول میکشه

شغل امم چیز خاصی نیس ک بگم مثلا ماهی فلان در میارم اما در اینده پیشرفت خوبی داره من از اول درس خوندم و شغل داشتن برام مهم بود دوس ندارم زن خانه دار باشم این برام شده ی ناراحتی بزرگ ک هیچ کسی درک نمیکنه و حتی دعوامم میکنن بابتش