2777
2789
عنوان

بچه داری سخته ایا پیر نشدید یا خسته نشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 75 پست

۳۳ سالمه دوتا بچه دارم اولی سه سال و نیم دومی یه سال و دو ماه معلومه سخته دارم پاره میشم دومی خیلی شر و شیطون و نق نقو هست ولی خب تصمیم خودم بوده باید بزرگشون کنم اگه همه مردم فقط سختی رو ببینن که دیگه کسی بچه نمیاره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

سختی که بله سختی زیاد داره.. بخصوص هرچی بزرگتر میشن دغدغه ماهم بیشتر میشه..انتظاراتشون رو درحد توانمون رفع میکنیم

. ولی بازهم در اطرافشون افراد زیادی میبینن که رفاه وامکانات بیشتری دارن ومیدونم تودلشون میخواد مثل اونا باشن..واینم بگم .وهرروز هم بخاطر داشتنشون خدارو شکر میکنم.شیرینی وامید زندگی مشترکمون هستن. بعضی وقتها فکر میکنم اگر اونا نبودن زندگیمون سرد وبی روح بود

پارسا پسرمامان😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت باور می کنی کسیکه دو تا بچه داشته باشه تو این دور و زمون با این حجم رسانه های مختلف و غیر قابل ...

طبیعیه اهمیت نده....بچه های منم یکسره در حال بزن بکوب ن....فقط از دور مواظبش ون باش...ولی دخالت نکن

خب پس نگران نباش، بچت که بزرگتر شد می زاریش مهد و دوباره میری سرکارسخت نگیر گ، از این دوران لذت ببر، ...

امیدوارم 

البته یچیزی ام ک هست میبینم الان ک خانه دار ام واقعا برا بچه و درسش وقت میزارم کارنامه اش عالی یدونه پایین نداشته موندم اگر شاغل بودم چی میشد !!

یه دونه دارم یک سالشهگوه بخورم یکی دیگه درست کنمممم گووووووووه

اتفاقا تک بچه ها بدترن.....۲ تا که باشه بهتره باهم بازی میکنن تو رو کم تر اذیت میکنن.....خداروشکر ۲ تا بچه هام هم بازی میکنن و هم دعوا میکنن.....بچه عشق نفس.....

یه دختر ۱۹ و پسر ابتدایی دارم ،،،تجربه خودم بیشترین چالش برای دوران نوجوانی هست که فقط باید مدارا کرد اون دوران بچه نصیحت پذیر نیست هر چی تا قبل از بلوغ یادگرفته و مهارت کسب کرده همونا بهش کمک می‌کنه ،،،دوران مدرسه ابتدایی اجازه بده مستقل بشه حتی به قیمت اینکه توی درس همیشه شاگرد اول نباشه بهش اجازه بده اشتباه کنه و خودش متوجه اشتباهش بشه ، معذرت می‌خوام مثل کنه به بچه نچسبید ، مامان بچه ششم ابتدایی هنوز موقع مشق نوشتن باید بشینه کنار بچه وگرنه نمی‌نویسه این فاجعه ست ، بچه به بلوغ برسه چون با مسولیت پذیری آشنا نیست صد درصد ضربه میخوره 

من سه تا قد نیم قد دارم هرروز میگم خدایا غلط کردم اوردم خیلی شیطونن خیلی ادیتم میکنن دیشب انقد به خد ...

خدا نداده که گلم 

خودمون دادیم 🤗

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
😂😂😂😂همه همینن، هنوز سخت ترم میشهمن 2 سال و نیمشه، نمیذاره لباس تنش کنم، همه غذا و میوه ای نمیخور ...

عزیزم شروع شده بخدا پیاده میشم برم مغازه لوازم آرایشی .لباسی . سوپر مارکتی میاد رو شیشه ماشین چناااااان داد و بیداد میکنه ک صداش تو کل خیابون میپیچه منم دسپاچه میشم سریع میرم میشینم تو ماشین🤣🤣🤣

بعد یهو خیلی از زن ها تو این تایم به خودشون میان میبینن ای وای مرد رفت با یکی دیگه ریخت رو هم چرا چو ...

گوه خورده همسر من نوزاد و کودک طفل معصوم ول کنم که آقا نره با یکی دیگه اگه درکی از بچه داری ندارن بیخود میکنن بچه بخوان هر چیزی جای خود 

کودک بزرگ میشه اما نمیشه که با کمبود محبت و توجه بزرگ بشه 

من سه تا قد نیم قد دارم هرروز میگم خدایا غلط کردم اوردم خیلی شیطونن خیلی ادیتم میکنن دیشب انقد به خد ...

خدا حفظشون کنه براتون اینجور مواقع بسپرید به پدرشون بچه ها رو و خودتون برید استراحت کنید