اصلا نمیفهمم این حجم از علاقه ایرانی ها به زایمان سزارین بخدااا اگه شما یکبار قبل زایمان جراحی کرده بودین میفهمیدین یعنی اصلا نه اعتمادی به این دکترا هست نه جایی که عمل شه دیگه مثل قبل میشه یعنی من ی جراحی بینی کردم دیگه دماغم بی حس فلان بخیه اصلا وای اثرات بیهوشی بعد فکر کنن رحم رو بدی دست این دکترا که بکشافن 😫بخدا کل دنیا خر پولا از جورجینا و کایلی و کاردی بی بگیر تا خیلیا طبیعی عمل میکنن بعد اینجا نهههه فقط سز 😢
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خیلیها ترجیح میدم درد جراحی داشته باشن تا یه دردی که معلوم نیست چقده ، ممکنه واسه یکی سبک بگذره واسه یکی خیلی شدید باشه ، من دوست داشتم طبیعی باشه ولی خب دکترم گفت نمیشه نمیدونم دلیلش چی بود ، و اینکه مشکلی ندیدم توی سزارین
من تحمل درد به اون زیادی رو نداشتم بیمارستان خصوصی با پمپ درد سزارین کردم یه ذره هم درد نداشتم بعدش هم بعد دو روز سرپا شدم جاش هم خیلی کم موند خیلی راضیم دوستم زایمان کرد چهل روز نمیتونست بشینه فقط دراز میکشید چون کلی بخیه خورده بود
دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...
نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکمترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻♀️🌾خوشگلترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست میکنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره؛ باهام درست برخورد کن من به اندازه کافی قلبم شکسته🪽🖤🤌🏻
بخدا انقدرهاام ترسناک نیستروند طبیعی بدن داره اجرا میشهمادر بزرگهای ما هفت هشت تا بچه توی خونه و در ...
والا مادرشوهرم حرف میزنه میگه تو خونه نه معاینه بود و نه بخیه روند طبیعی بدن اما بیمارستان چی
یکی از اقوامون بیمارستان برای نی نی بستری بود انقدر شکمشو فشار داده بودن که جفت به چند تیکه تقسیم شده بود بعد بخیه زده بودن بردنش کورتاژ.دوباره بخیه ها باز شده بود از اول بخیه زدن