2777
2789
عنوان

واقعا چرا سزارین میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 98 پست
من خودم که نکردم و مادر هم نشدم ولی از اطراف شنیدم طبیعی بده جوری بهم گفتن...که اسمش میاد میترسنثم

*میترسم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

راست میگی

ولی من واقعا مجبور شدم

دهانه رحم باز نمیشد بچه کاهش حرکت داشت بالاجبار سزارین شدم و بالطبع دو زایمان بعدی هم سزارین

ولی واقعا برا دختر خودمم سزارین نمی خوام اگه ان شا الله به وقتش خواست ازدواج و زایمان کنه البته که بازم تصمیم خودشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خیلیا دیدم اینجا مربی میگیرن فلان بیسار اصلا انگار جا افتاده سزارین باکلاس تره

یه نسخه برای همه نباید پیچید ... 

یکی شرایطش برای طبیعی خوبه .... 

یکی باید حتما سزارین بشه ... 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لطفا درخواست دوستی ندهید

راست میگی من سزارین کردم مثل چی پشیمونم دستی دستی خودمو ناقص کردم بماند چسبندگی گرفتم 

کم مونده بود بمیرم فشارم اومده رو ۵ و بعد از بی حسی بدلیل آلرژی به مواد بی حسی  کما رفتم 😬 از الان با خودم عهد بستم نذارم دخترم سزارین کنه فقط طبیعی 

خب این نظر شخصیه 

خیلی‌ها ترجیح میدم درد جراحی داشته باشن تا یه دردی که معلوم نیست چقده ، ممکنه واسه یکی‌ سبک بگذره واسه یکی خیلی شدید باشه ، من دوست داشتم طبیعی باشه ولی خب دکترم گفت نمیشه نمیدونم دلیلش چی بود ، و اینکه مشکلی ندیدم توی سزارین 

منم به جز زایمان هام دو سه بار دیگه هم بیهوش شدم 

من تحمل درد به اون زیادی رو نداشتم بیمارستان خصوصی با پمپ درد سزارین کردم یه ذره هم درد نداشتم بعدش هم بعد دو روز سرپا شدم جاش هم خیلی کم موند خیلی راضیم دوستم زایمان کرد چهل روز نمیتونست بشینه فقط دراز می‌کشید چون کلی بخیه خورده بود

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

شما دکترت خوب نبود چه ربطی داره کلا سزارین بهتره

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛ باهام درست برخورد کن من به اندازه کافی قلبم شکسته🪽🖤🤌🏻

خانم های الان چی میخورن که توان زایمان طبیعی رو داشته باشن 

ایران رو با کدوم کشورها مقایسه میکنی 

اروپایی ها و... با ناز و نوازش کمک زن باردار میکنن تا زایمان طبیعی داشته باشه 

نسخه زایمان طبیعی و .... برای زنهای ایرانی جز .... نیست

بخدا انقدرهاام ترسناک نیستروند طبیعی بدن داره اجرا میشهمادر بزرگهای ما هفت هشت تا بچه توی خونه و در ...

والا مادرشوهرم حرف میزنه میگه تو خونه نه معاینه بود و نه بخیه روند طبیعی بدن اما بیمارستان چی 

یکی از اقوامون بیمارستان برای نی نی بستری بود انقدر شکمشو فشار داده بودن که جفت به چند تیکه تقسیم شده بود بعد بخیه زده بودن بردنش کورتاژ.دوباره بخیه ها باز شده بود از اول بخیه زدن 

شما دکترت خوب نبود چه ربطی داره کلا سزارین بهتره

والا من سه بار سزارین شدم دوسال پیش بینیم و هم عمل کردم یک درصد هم درد نکشیدم حالم عالی بود

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد