2777
2789
عنوان

واقعا چرا سزارین میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 98 پست

بدن ایرانیا رو با خارجیا مقایسه نکن عزیزجان ، در ایران بارداری مریضیه و بدن میفته به سکوت و بی حرکتی و عمه جان بخور خاله جان بخور این ویارونته و بالا رفتن وزن و خواب رفتن عضلات و گریه و افسردگی و تو گفتی بالا چشمم ابروه و اینا

از اونورم بیشتر زایشگاه های زیبا و باحوصله مون که بدون امپول فشار و قیچی کردن واژن و کاملا فیزیولوژیک با زیباترین رفتارها مادر رو تحویل میگیرن جوری که انگار جنگ شوالیه ها و گلادیاتورهاست !!! اخرشم با کلی افتادگی رحم و مثانه کار به جراحی میکشه

اونا کلی تحرک دارن ، ذهن اماده ست ، ماهیچه ها اماده ست ، میبینی دو روزه دارن خانم رو ناز و نوازش میکنن ماساژ میدن تا زایمان کنه

اونا هزارجور خدمات رایگان قبل و بعد دارن ، خود خانمهاشونم اماده ان نه مثل ما

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه ربطی داره ایران رو تخریب نکن ملت پول ندارن نمیتونن غذای با کیفیت تهیه کنن وگرنه پول داشته باشی خی ...

کلا درد خود تحقیری دارن

پول غذای سالمم دارن اما نسبت به این قضیه عنایت ندارن

چه طور براهزار برنامه مختلف پول دارن اصلا جامعه هدف بشه همین نی نی سایت چه قدر پست در مورد تغذیه سالم بالاخص تو بارداری می بینی و چه قدر درمورد لباس و ژل لب و گونه یا فلان ویتامین پیتان غیر ضروری

کلا درد خود تحقیری دارنپول غذای سالمم دارن اما نسبت به این قضیه عنایت ندارنچه طور براهزار برنامه مخت ...

موافقم

ما خیلی چیزا در دسترس داریم مشکلیم کمبود پوله فقط

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

منم مثل شما بودم، راضیم

نمیدونم چرا یه عده میخوان به ما بقبولونن که کارمون اشتباه بوده بابا شاید یکی از لحاظ روحی تحمل کشیدن همچین دردی رو نداشته باشه یکی از خانومای اینجا میگفت اینقدر درد کشیدم که بعد پنج سال هنوز کابوس اون روز رو میبینم و حالم بد میشه کی گفته زایمان میکنی و همه چی تموم میشه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...