2777
2789
عنوان

واقعا چرا سزارین میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 98 پست
خانم های الان چی میخورن که توان زایمان طبیعی رو داشته باشن ایران رو با کدوم کشورها مقایسه میکنی اروپ ...

بستگی داره

به دکتر

بیمارستان

هزینه ای ک میکنی

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا من سه بار سزارین شدم دوسال پیش بینیم و هم عمل کردم یک درصد هم درد نکشیدم حالم عالی بود

چون دکترت خوب بود هرچقدر هزینه کنی همون کیفیت رو دریافت میکنی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

علم پیشرفت کرده چرا باید مثل هزار سال پیش اینقدر زور بزنیم بعدم زایمان خیلی عوارض داره کمترینش افتادگی مثانه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

مثلا ما بگیم چرا دماغتونو عمل میکنیددددد؟

که بهتون بگن دماغ عملی عکس نیم رخ بگیرید؟؟؟

خب شما دماغتو دوست نداشتی عکل کردی 

یکم یا شرایط زایمان طبیعیو نداره ،یا دوست نداره یا می‌ترسه حالا به هر دلیلی

والا مادرشوهرم حرف میزنه میگه تو خونه نه معاینه بود و نه بخیه روند طبیعی بدن اما بیمارستان چی یکی از ...

از هر هزار نفر ی نفر اونجوری میشه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
بخدا انقدرهاام ترسناک نیستروند طبیعی بدن داره اجرا میشهمادر بزرگهای ما هفت هشت تا بچه توی خونه و در ...

واااا

توی قدیم بچه نه ماهه میمیره به راحتی 

طرف ده بار حامله می‌شده ولی ۷ با بچه تونسته دنیا بیاره

حالا یک جور نگید انگار گل و بلبل بوده اون زمان

طبیعی سخته ولی بهتر از سزارینه برای مادر 

ولی نه توی ایران

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خدا اون بالا خونه ات  رو زیاد کنه

خب  امکان طبیعی بعضی ها ندارن خود من دکتر گفت طبیعی نمیتونی لگن جواب نمیده .

بعضی ها دوست ندارن  غار بشن  نیم کیلو دستشویی کنن تا بچه  بیاد 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
کی بچش مرد ؟ به تازگی ؟

دو قلو باردار بود دخترش دنیا اومد پسرش خفه شد نه همون دو سه سال پیش

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...