2777
2789
عنوان

واقعا چرا سزارین میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 98 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانم های الان چی میخورن که توان زایمان طبیعی رو داشته باشن ایران رو با کدوم کشورها مقایسه میکنی اروپ ...

چه ربطی داره ایران رو تخریب نکن ملت پول ندارن نمیتونن غذای با کیفیت تهیه کنن وگرنه پول داشته باشی خیلی چیزا تو ایران هست که میتونی بخری

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

بخدا دور از جونتون یکبار عمل جراحی کنی میفهمی ترس واقعی چیه انقدر

چون طبیعی هم افتادگی رحم میاره هم واژن شل وگشاد میشه هم ممکنه ب سر جنین آسیب برسه ‌‌سزارین هم عوارض داره ولی خیللللی کناره. بعد اگر جای خوب سزارین بشی مشکلی پیش نمیاد  

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌

چون از طبیعی بدم‌میومد دوتا سزارین داشتم خیلی راحت بودم فرداش کارامو میکردم جلشم انداره ی باریکه مو ...

دقیقا 

من زایمان اولم بچه بریچ بود سز شدم 

دومیم دوباره بریچ بود ،دکترم گفت شما هیچ وقت شرایط زایمان طبیعیو نداری حتی اگر بچه دیگم بیاری باز سز میشی الحمدلله زایمان های راحتیم داشتم الان راضیم 

ب سر و طبیعی نیس باید حتما بیمارستان خصوصی باشه اونموقع هس ک کیفیت جفتشون میفهمی وقتی میری دولتی حس می‌کنن برده ای زیر دستی چیزیشون هسی و کلی اذیت میکنن  سز هم ک اصن کم پیش میاد ولی اگه دولتی باشه راحت چ سز چ طبیعی و برات بدون اینکه بگن بالا دو چشمت ابرو انجام میدم چون پول خوب میدی

اتفاقا من از عمل میترسیدمدو تا طبیعی آوردم😂

سخت نبود؟؟

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

واقعاااااا ؟؟؟؟؟ نمیدونستم ؛ یعنی علاوه بر اون دوقلوهاش دوباره یه دوقلو دیگه هم داشته که یکیش میمیره ...

بله 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

خدا اون بالا خونه ات رو زیاد کنهخب امکان طبیعی بعضی ها ندارن خود من دکتر گفت طبیعی نمیتونی لگن جوا ...

حرف حرف زشتی زدی !! یعنی چی این حرف

فکر کردم سنت کم باشه ...

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

وااااتوی قدیم بچه نه ماهه میمیره به راحتی طرف ده بار حامله می‌شده ولی ۷ با بچه تونسته دنیا بیارهحالا ...

عزیزم چرا متوجه نشدی؟

منم منظورم این نبود گل و بلبل بوده

اتفاقا از سختی های اون زمان گفتم

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸