2777
2789
عنوان

واقعا چرا سزارین میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 98 پست

من اولیمو طبیعی اوردم..ارزوی مرگ می کردم..دوست دارم دومی رو سزارین کنم ولی یادم می یاد خواهرامم که سزارین اجباری داشتن بعدش خیلی حالشون بد بود..نمی دونم چکار کنم...از طرفی می گن دومی راحت تر می شه برا طبیعی

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دوسال پیش سزارین کردم.جاش هنوز بی حسه..یکمم‌گرم و سرد میشه اذیتم‌میکنه..اما هرچیه بهتر از طبیعیه..من‌مستقیم رفتم اتاق عمل..به تلاش برای طبیعی زاییدن نکشید.اما خواهرما خیلی اذیت کردن بعد فرستادن اتاق عمل..ماما و دکتر خیلی مهمه..ایران انگار وحشی هستن..اعصاب ندارن

عزیزم چرا متوجه نشدی؟منم منظورم این نبود گل و بلبل بودهاتفاقا از سختی های اون زمان گفتم

نه آخه گفتید راحت ۷۸ تا بچه دنیا آوردن 

برام سو تفاهم شد شاید منظورتونو متوجه نشدم 💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

چرا بوددومی از اولی راحتتراما سختی ش خیلی کوتاهه

خب خداروشکر

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

خدا اون بالا خونه ات رو زیاد کنهخب امکان طبیعی بعضی ها ندارن خود من دکتر گفت طبیعی نمیتونی لگن جوا ...

شما با این تربیت که کلا صلاحیت مادر شدن نداشتی

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
نه آخه گفتید راحت ۷۸ تا بچه دنیا آوردن برام سو تفاهم شد شاید منظورتونو متوجه نشدم 💚

خط چندم از کلمه راحت استفاده کردم؟

خواهش میکنم عزیزمی

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

بستگی به دکتری که پیشش میری داره دوست من سزارین کرده میگفت هیچ دردی بعدش حس نکردم هرکی پیش اون دکتر میره همینو میگه طبیعی واقعا ترسناکه

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

علم پیشرفت کرده چرا باید مثل هزار سال پیش اینقدر زور بزنیم بعدم زایمان خیلی عوارض داره کمترینش افتاد ...

حرف همینه

کاش دکترا انقدر متبحر باسن که ببینن طرف می تونه زایمان کنه یا نه بعضیا واقعا شرایط زایمان طبیعی رو دارن که افتادگیم نداشته باشن بعضیا ندارن دکتر باید تشخیص بده به نظرم حرف اسی هم همینه میگه کاش بی دلیل عمل نکنیم ولی وقتی چاره نیست کسی مرض نداره که بیمار رو زجر بده مگر اینکه واقعا ناشی باشه