2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گغت تو مشکل روانی داری

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 89 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب من بد برداشت کردم ولی اونم کم نزاشت

خودتو بزار جای اون بهش بگی بریم بیرون بگه نه سرده بعد بگه من میخوام با برادرم برم تو چه واکنشی داشتی 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

اخه منم انتظار داشتم اون بگه منم میام 😑💔

شما ببخشید اینو میگم طرفو قهوه ای کردی دیگه کجا بیاد

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

خب حرفت بد بوده دیگه با تو نمیام با آبجیم میرم بهت اطلاع میدم یعنی چی؟ اگر هوا سرده با آجی هم سرده ب ...

نه آخه انتظار داشتم وقتی میگم با اجیم اونم خودش بگه میام چون چندبار گفت دوس نداره اجیم باهامون باشه

اخه منم انتظار داشتم اون بگه منم میام 😑💔

وقتی تو گفتی با تو نمیام با آحیم میرم انتظار داشتی بگه منم میام مگه دیوونست خودشو اینجوری سبک میکرده 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه آخه انتظار داشتم وقتی میگم با اجیم اونم خودش بگه میام چون چندبار گفت دوس نداره اجیم باهامون باشه

دوران نامزدیه ها دوتایی باید باهم عشق کنید ول کن آجیتو وقتی با نامزدتی 

با اون رفتی و گشتی یدورم با خواهرت برو 

چند سالشه خواارت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظر من نامزدتون مقصر هستن

نامزدتون هستن حتی اگه همسرتون هم باشن شما حق دارین انتخاب کنین دوست دارین با چه کسی و کجا برین ، شما رو که نخریده ایشون😐

در ثانی عصبانی بودن مجوز این رو نمیده که به بقیه توهین کنیم بعدشم بگیم ببخشید همین😐

شاید این رفتارا های قلدربازی و پررو بودن بین خیلی از آقایون رایج باشه ولی دلیل بر درست بودن رفتارش نیست!

من جاتون بودم یکم بیشتر دقت میکردم اگر باز هم دیدم داره پررو بازی درمیاره و میخواد همه چیز مطابق ایده آل های خودش باشه کات میکردم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

اول رفتار شما بد بوده 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
دوران نامزدیه ها دوتایی باید باهم عشق کنید ول کن آجیتو وقتی با نامزدتی با اون رفتی و گشتی یدورم با خ ...

15 سالشه

اخه اکثرا دوتایی میریم ولی چندبار اجیمو بردم یا دوستامو گفت خوشش نمیاد کسی رو ببریم 

15 سالشهاخه اکثرا دوتایی میریم ولی چندبار اجیمو بردم یا دوستامو گفت خوشش نمیاد کسی رو ببریم

حق داره بعدا عادی میشه خودش خواهرتم میاره الان چون اولشه دلش میخواد دوتایی باشید ک راحت باشید باهم 

عقد کردین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40