2777
2789
عنوان

پسرم و شوهرم بدجوری دلمو شکوندن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6777 بازدید | 184 پست
حق داری عزیزممردی که زن گرفته در خودش دیده که مایحتاج زن و زندگیش و فراهم کنه قرار نیست مادر شما بفک ...

دقيقا ، هرچي به مامانمم ميگم اصلا اهميت نميده

قبلا سركار ميرفتم فرصت نداشتم الان كه خونم دوست دارم با دوستام برم بيرون ولي همون بيرونه خرج داره نميتونم به مامانم بگم پول بده برم كافه يا فلان جا🤦🏻‍♀️

حتي سركار رفتني من درامدم خرج خانوادم شد يادم ميوفته قلبم تير ميكشه ،اين همه محبت كردم به زنداداشم بازم با من مشكل داره همش حرف در مياره

چرا اینجوری ان؟ منم دقیقا همین مشکلم دارم با پسرم ۱۲ سالشه دوتایی دیگه ماهم😔

غصه نخور خواهر گلم چون نسل  گوزیلا هستن بعضی دهه نودی ها اگر ب خواهرهاش یا برادرهاش احترام میذاره ب اونا بگو بهش بگن رفتارت زشته با مامان شاید چون اونا از رده سنی بهش نزدیکترن بهتر میفهمن همو من گاهی ک آبجی هاش میگن این چه رفتاری با مامان خجالت بکش یک چند روزی خوب میشه باز یادش میره این شانس ماست خواهرم اگر آبجیم یک پسر ۱۳ ساله داره از هر نظر ک بگی آقا و فهمیده و بیش از حد احترام ب مادرش میذاره چون شاید ب گفته اون دوست مون منتی ک خواهرم میذاشته و اقتداری ک بخودش داده اینقدررآقا بار اومده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونمبخدا میدونم مقصرمحتی بهش گفتم الهی بمیرم مامان مقصر منمولی یهو پرید بهماز اونور وقتی رفتن مدرس ...

لباس های شوهره بیشعوره کلفت حرف زنت هم نشور . یه جور گفته آخی لباسشویی نداری انگار لباسشویی النگو طلا بوده و تو مینداختی دستت. لباسشویی وسیله خونه س برای لباس های خودشونه.

استارترمن واقعا تعجب میکنم چرا‌این جا چنین‌چیزایی رو  بااین‌شدت مطرح میکنی که به بچت چنین صفت هایی بچسبونن حتی یکی از کاربرا به بچت گفت لجن😒 این مشکلاتو باید با درایت حل کردمن‌جای تو از کامنتا ناراحت شدم‌با دمپایی بزنه دهن‌بچش‌بدون لباس بندازش تو سرما ؟عجب !!! اونوقت یه مشت بچه عقده ای که پراز تروما هستن بزرگ کنید و درآینده بشن مردایی که خانماشونو کتک میزنن و پرخاشکری میکنن ...کاش این کامنتا فقط درحد حرف باشه واین‌کاربرا روی بچه های خودشون عملیشون نکرده باشن کااااااش  

میفرستادیش بره مدرسه 

اگه زنگ اول ورزش نداشتن 

تا خشک بشه خودت ببری 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
اخه عزیزم مگه من نوجوان ندیدمداداش من مردیه واسه خودش از بچگی تا الان رو حرف مامانم حرف نزد

اسی جان هر کسی رفتار خودشو داره اینکه فکر کنی باید شبیه داداش و باباشو و داییش بشه اشتباه بزرگیه در ضمن الان تو سن بلوغه و هورموناش سرجاش نیستن باید درکش کنی مامان منم بعضی وقتا کوچیکه بودنی یه کاری رو یادش می‌رفت حالا من استرسیم امتحان اینا داشته باشیم روانی میشدم از دستش 

آخه من انقد خوب بودم اخر جوابم شد اینموندم کدوم راه درستهاز خوبی که خیری ندیدممجبورم تغییر کنم

حد وسط باش نه خیلی لوس کن ،خودتو تحقیر نکن

ولی  دیگه ظالمم نباش

شما دیروز با پسرت خیلیی مهربون بودی بعد یهو بهش حمله کردی حد وسط باش

جایی دیدی حرف های چرت و پرت میگه بی احترامی میکنه

بگو من از این اتاق میرم بیرون چون بهم داره بی احترامی میشه و نمیخام عصبی شم حتی شوهرت هم باشه این جمله رو بگو‌و برو جایی که‌نتونن بیان مثلا دستشویی،حموم یا حیاط یا راه پله خونه

❤Che khobe ke daramet

با این رویه پیش بری باید منتظر اتفاقات بدتری باشی اون بچه رو داری عذاب میدی با این حس حقارتی که داره از سمت مادرت تحمل میکنه

فکر نکن مبگه اخی مامانم چقدر مظلومه اون میگه واااای چقدر مادرم حقیرو پسته و متاسفانه تو ازدواجش تاثیر میزاره

اینطور بچها احتمال اینکه به راه خلاف کشیده بشن هم زیاده

بس لطف کن و این قدر مثل ادماس تو سری خور رفتار نکن این ظلم رو در حق بچهات نکن

رفتار پسرت بده قبول دارم ولی شوهرت که 14 سال گذاشتت بدون لباسشویی هزار بار بدتره.من یک هفته هم نمیتونم بدون لباسشویی 

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

اون احمق‌هایی که اینجا کامنت گذاشتن میگن پسرتو مجازات کن و نمی‌دونم کتکش بزن و این چرت و پرتا و بریز ...

تو اگ تحصیل کرده هستی و ذره ای شعور داری برنمیگردی ب بقیه توهین کنی و احمق خطاب کنی

تو اگ تحصیل کرده هستی و ذره ای شعور داری برنمیگردی ب بقیه توهین کنی و احمق خطاب کنی

احمق اتفاقاً نه فحش نه توهین سزاوار کسیه که اطلاع درستی از تربیت و شعور فرهنگی نداره و لایق بدتر از اینه احمق که واقعاً چیزی نیست

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍