2777
2789
عنوان

بیاید از سوتی هاتون بگید بخندیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 101 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره فهمید...اما من زود اوضاع رو‌ درست کردم

باز خداروشکر🤪

من دس پاچه میشم فقط خندمم میگیره کارو خراب میکنم

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

یه بار عمه ام از مکه اومده بود بامامانم رفتیم دیدنش مامانم خواست بگه زیارتتون قبول باشه گفت رفتید مکه مبارک باشه 🤣

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

رفتم خونه همسایمون یکی از فامیلاش اومده بود خب یه پسر بچه داشت نابینا بود مادر زادی دیگه من میخواستم برم همسایه با عروسش اومدن توی حیاط بدرقه منم پرسیدم این پسر کوچولو مادر زادی اینطوره گفت آره 🥲میخواستم بگم خدا شفاش بده گفتم خدا بیامرزدش🤭😪🥺

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
وای من ی بار رفتم سومری سر کوچه صاحب سوپری ی پسر مجرد هستش و نیمرو درست کرده بود اورده بود ک صبحانه ...

پشت گوشی با خوندنش من آب شدم😂

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)
ی جای بسیار مهم دعوت بودم تایفه پدرممراسم پسرعموی بابام بود خواهر اون دم در بود داشتم باهاش احوال پر ...

منم ترکم وای این جابجایی کلماتم داستانه ها😂😂😂

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)