2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گغت تو مشکل روانی داری

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 89 پست
وای راستی دختر برگام به اسمت دقت نکرده بودم من عاشق حدود سوز سوداممممم ترکی؟ خیلی دوس دارم این سریال ...

اره دقیقا منم عاشقشم😂این هفته هم پخش نشد کلی زد تو ذوقم خیلی جای حساسی بود این قسمتش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره دقیقا منم عاشقشم😂این هفته هم پخش نشد کلی زد تو ذوقم خیلی جای حساسی بود این قسمتش

وای دیدی نامردارو؟ دقیقا گذاشتن ی همچین جایی بی انصافا:// گفتن 27 دی میااااا د
خداکنه نمرده باشن فقط با سر میرم تو دیوار گفتن یه جنازه هس😂 تنها امیدم اینه جنازه هه لشه کان باشه🤦‍♀️

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

وای دیدی نامردارو؟ دقیقا گذاشتن ی همچین جایی بی انصافا:// گفتن 27 دی میااااا د خداکنه نمرده باشن فقط ...

وااای چه خبره 27 دیی😐مگه هفته بعد نمیاد🙁

اره خیلی جای بدی تموم شد😂بعید میدونم زینب و خلیل مرده باشن چون نقش اصلی داستانن قطعا اگه بمیرن سریال دیگه باید تموم بشه

گفتن یه جنازه یه زخمی پس نفر سوم کجاس☹️😂زینب و خلیل که رفتن پایین دره کاعان چجوری مرده یا حتی اگه مرده باشه چرا امار دو نفرو دادن

عههههه کااااش پخشش کنن زودتررررر😭😂

وااای چه خبره 27 دیی😐مگه هفته بعد نمیاد🙁اره خیلی جای بدی تموم شد😂بعید میدونم زینب و خلیل مرده باش ...

منم همینو میگم ولی عقلم قد نمیده واقعا ولی به هرحال نمیتونن بکشنشون اگه بکشن با قمه میرم دم خونه نویسنده😐😂
بمولا گفتن نم کریسمسه شکر گزاریه نم نمه اس نفهمیدم که خلاصه یه 27 دی اعلام شده فقط🤦‍♀️

مشکل روانی رو یا براتون بد تعریف کردن یا اینقدر بی ادب هستید که بی دلیل و بی جهت به کسی که نمیشناسید ...

نه من معنای مشکل روانیو خوب میدونم چیه ، مثلا خود شما مشکل روانی داری که هر چی از دهنت در میاد میگی و دهنت چفت و بست نداره .

دو خط به روت خندیدن فک کردی خیلی راحت میتونی همه چی بار مردم کنی خدا روزیتو جای دیگه بده عقده ای 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

واقعا که!! من اجازه توهین ب شما ندادم که انقد راحت میگی مشکل روانی دارهاینکه تو چت یه نفر بد برداشت ...

مشکل روانی میدونی چیه ؟

یعنی روان من نتونه منو درست راهنمایی کنه و من توی رفتارام اشتباه میکنم . 

مشکل روانی داشتن من به معنای  این نیست که من یک عدد دیوانه زنجیری یا یک فرد کم توان هستم ؛ 

بلکه فقط روانم به اندازه کافی پخته نشده . مثلا خود من مشکل روانی داشتم . در چه مورد ؟؟ ادم های سمی رو به هر قیمتی توی زندگیم نگه میداشتم . میگفتم این دوستمه این فامیلمه این فرد نزدیکمه . اون قسمت از روح و روان من یک مشکلی داشت و تحقیق کردم و حلش کردم . حالا من مشکل روانی ندارم . 

حالا متوجه منظورم شدی؟

نه من معنای مشکل روانیو خوب میدونم چیه ، مثلا خود شما مشکل روانی داری که هر چی از دهنت در میاد میگی ...

هرچی که خصوصیات خودتون بود و کامل تو یه پست جا دادید افرین
جالبه منی که به شما هیچی نگفتم شما الان خودتون دو خط فقط بی ادبی کردید
 این وسط کسی که دهنش چفت و بست نداره و هرچی که از دهنش دراومد و گفت خیلی خوب مشخصه
امیدوارم زودتر خوب بشید:)

هرچی که خصوصیات خودتون بود و کامل تو یه پست جا دادید افرینجالبه منی که به شما هیچی نگفتم شما الان خو ...

دوست عزیز تو کامنت قبلیت هر چی از دهنت در اومد بار من کردی  بعد گردن گیرتم خرابه 😐

نه عزیزم همش مشخصات خودت بود 

اره اینو تو اینه تکرار کن بلکه زودتر خوب بشی منم بهت افتخار میکنم 🥰

دوست عزیز تو کامنت قبلیت هر چی از دهنت در اومد بار من کردی بعد گردن گیرتم خرابه 😐نه عزیزم همش مشخص ...

مرسی خودمم همینطور
وقتی آدمایی مثه شمارو میبینم واقعا به خودم افتخار میکنم:)🤍

مرسی خودمم همینطوروقتی آدمایی مثه شمارو میبینم واقعا به خودم افتخار میکنم:)🤍

افرین عزیزم قرصاتم سر وقت بخور دوباره فوران نکنی 

افرین عزیزم قرصاتم سر وقت بخور دوباره فوران نکنی

فعلا که شما نمیدونی از فشار چیکار کنی عزیزم بیا ببر قرصای فشارمو تو بخور😂 کار دیگه ای نداری جز ریپلای کردن من؟!😐👌

فعلا که شما نمیدونی از فشار چیکار کنی عزیزم بیا ببر قرصای فشارمو تو بخور😂 کار دیگه ای نداری جز ریپل ...

فشار چیتو بخورم عزیزم مگه چی هستی جز یه انسان بی ادب ؟

از توهم بیا بیرون 

معمولا زوج ها دوست دارن با همدیگه تنها باشن یه فضای عاشقانه‌ ای یه سری حرفا بزنن ببوسن همو که مناسب سن آبجی شما نیست حتی اگه مناسب هم می‌بود خب دوست نداره طرف 

برا همین قهر کرده بعد عصبی شدن و کنترل از دست دادن هم طبیعیه آدم اعصابش خورد میشه ممکن هر حرفی رو بزنه 

کار درستی نیست ولی خب همچون این‌طور شدیم ، یه سری الفاظ ناشایست مثل همین اسکل ک خل هم که افتاده سر زبون جامعه خودمون هم گاهی میگیم حالا بنده خدا گفته 

زن و شوهرین همه یه روز بحث میکنن یه روز باهم خوبن 

حرف شما و طرز حرف زدن نامزدت مشکل داشته

از هم معذرت خواهی کنین این چیز خاصی نیست که بخواد ناراحت بشی زیاد قهر کنین

زنگ خطر و هشدار چیه دعوا همه جا هست تو هر رابطه ای 

فشار چیتو بخورم عزیزم مگه چی هستی جز یه انسان بی ادب ؟از توهم بیا بیرون

والا من به شما بی ادبیی نکردم بیخود و بی جهت دهنتو وا کردی گفتی روانی منم بهتون گفتم مودب باشید بیخود و بی جهت فوش لازم نیست بدید به ملت
حالا شما خودتون عینا حرفایی که من زدمو کردید جواب تحویلم دادید چون خودتون حرفی برا گفتن نداشتید
و حتی در ادامه هم بیشتر گستاخی کردید
کامنتا که پاک نشده هست داریم میبینیم طرز صحبت و طرز تربیتتونو
و خب در نتیجه کسی که تو توهمه شما میشید با توجه به کامنتایی که اینجا مونده و هست 

امیدوارم زودتر از این وعض دربیاید مشخصا بیش از اندازه آشفته اید وگرنه حدقل تو مجازی روخودتون کنترل داشتید حدقل انقدری که بیخود و بی جهت مدام به بقیه فحش ندید!
در هر صورت برای خودتون و تربیتتون متاسفم عزیزم.