2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گغت تو مشکل روانی داری

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 89 پست
15 سالشهاخه اکثرا دوتایی میریم ولی چندبار اجیمو بردم یا دوستامو گفت خوشش نمیاد کسی رو ببریم

راست میگه دیگه آبجی ۱۵ سالتو سر جهاز میخوای ببری شاید بخواد یه حرف عاشقانه ای خصوصی چیزی بزنه وواسه سن بچه ام مناسب نیست

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا حالا ی سریا اومدن میگن تو بد حرف زدی
ولی تو یه کلمه گفتی نمیام با اجیم میرم مثلا
اون باید برگرده بگه روانی؟
ینی نمیدونم یم فک کن ببین ادمی که نتونه خودشو کنترل کنه اونم در حدی نتونه که سر همچین چیزی برگرده هر چی لیاقت خودشه باره تو کنه ....؟
بعد مثلا تصور نمیکنی فردا تو زندگ یه کلمه بهش بگی چرا از گل نازک تری برگرده فوشه عالمو بهت بده؟ چون این تو نامزدی این اینطوریه حالا
خدا به داد وقتی برسه که به دستت اورده باشه و خرشم از پل رد شده باشه با دوتا بچه زیر بغلت
بگی بالای چشت ابروعه پرتت نکنه بیرون صلوات

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

والا حالا ی سریا اومدن میگن تو بد حرف زدیولی تو یه کلمه گفتی نمیام با اجیم میرم مثلااون باید برگرده ...

اولش نگفته روانی که بعد اینکه اسی گیر داده که کسی به تو نگفت بیای و اینا گفته حرفش درست نبوده ولی حق با نامزدشه

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

اخه منم انتظار داشتم اون بگه منم میام 😑💔

چه پر توقعی اون می‌خواسته دو نفری باهم باشید انتظار داری اون هم بگه میام ؟‌بعد میگی هوا سرده با اجیم، می‌ره کاملا حق با اونه که ناراحت بشه 

Tunnel Vision                                                                  

والا حالا ی سریا اومدن میگن تو بد حرف زدیولی تو یه کلمه گفتی نمیام با اجیم میرم مثلااون باید برگرده ...

سر اینکه گفته با خواهرم میرم ، پسره نگفته روانی 

اخر دعواشون گفته 

واقعا هم مشکل روانی داره ، مکانیسم دفاعی ناپخته .

حرف نامزدش درست نبود ولی حق با نامزدشه

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

اولش نگفته روانی که بعد اینکه اسی گیر داده که کسی به تو نگفت بیای و اینا گفته حرفش درست نبوده ولی حق ...

اوکیه
الان هرچیم بگم حق با نامزده اس
ولی در هرصورت گفتن همچین چیزی این حقو بهش نمیده که برگرده به طرف توهین کنه و فوش بده
اونم تو دوران نامزدی
از ما گفتن...

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)