2777
2789
عنوان

تو این سایت تامیخوای مشکلاتتو بگی فقط یه چیز حفظ کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 55 پست
کسی ک بخواد بفهمه منظور این خانومو میفهمه مغلطه نکنین

افرین. شما قشنگ فهمیدی من چی گفتم این شاخای سایت بزارن مردم زندگیشونو میکنن. برای چیزای بیخودم میان میگن طلاق بگیر یا مثلا سریع برو دکتر الانه که میمیری طرفو استرس میگیره

من دانش آموز نیستم😐دیشب شدم ۳۳ ساله

خب باش،منم نزدیک چهل سالمه،که چی مثلا؟

اگه بیماری داشته باشه اسی،میتونم داروی جدید تجویز کنم؟میگم درمانت پیش دکتره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من واقعن نمیفهمممثلن خانوم تاپیک میزنه شوهرم معتاده و دست بزن داره ما چه راهنمایی باید بکنیم؟؟ چی ...

آره حرف دهنو فهمیدن از دستتون برمیاد

نظر ندادن هم همینطور 

فک نکنم کسی الان با طلاق آشنا نباشه میتونست میگرفت

خب میاد دردو دل کنه . وگرنه مستقیم میرفت دادگاه پاسگاه. فک کنم اونایی که اینارو حفظ کردن و به بقیه ه ...

اولن وقتی کسی میاد درد دل کنه اولش باید بگه راهکار نیمخوام اومدم درد دل 

ولی اینجا ۹۹ درصد بدون استسنا میگن چیکار کنم؟؟ این یعنی راهنمایی میخوام

و اینجا همه مدل ادمی هست هر مس با توجه به دیدگاه خودش راحلی پیشنهاد میده...

مثلن یکی میگه شوهرم در حد مرگ کتکم زده چه راحلی بهش میشه داد جز مشاوره و دادگاه و شکایت و ...

چی بگیم؟؟؟؟ 

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

خب باش،منم نزدیک چهل سالمه،که چی مثلا؟اگه بیماری داشته باشه اسی،میتونم داروی جدید تجویز کنم؟میگم درم ...

تو نمیگفتی طرف اسم دکترم به گوشش نخورده بود. مثلا طرف میخواد ببینه کی تجربه ی مشابه داره شاید از استرسش کم شد وگرنه خودش بلده بره دکتر و شایدم نوبت دکترم داره . امان از همه چی دونای این سایت 

آره حرف دهنو فهمیدن از دستتون برمیادنظر ندادن هم همینطور فک نکنم کسی الان با طلاق آشنا نباشه میتونست ...

اوه اوه باز کاه و یونجه یه عقده ای زیاد شد

ادب مامانشو نشون داد

حالا اروم باش چخه

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

طرف نوشته شوهرم خیانت میکنه و دست بزن داره. ببخشید چی بگیم؟بگیم خاک بر سر و تو سری خور باش و بیشتر ب ...

خیر همه هم نمینویسن خیانت یا یه چیزدیگه. اینجا برای مشکلات جزئی هم میگن فقط طلاق .

اخه طرف اومده میگه شوهرم کتکم میزنه خیانت میکنه بددهنه فحشم میده.. بنظرت این ادم درست میشه؟؟.. بهترین کار همون طلاقه

هیچکس جای تو نبوده و نیست و احساس و شرایط تورو تجربه نکرده، پس بخاطر نظرات دیگران به تصمیماتِ خودت شک نکن... 

خیر همه هم نمینویسن خیانت یا یه چیزدیگه. اینجا برای مشکلات جزئی هم میگن فقط طلاق .

الان جواب صحبت منو بدید؟ نپیچونید

میگیم وقتی کی میگه شوهرم دست بزن داره و معتاده و خسیسه چی باید بهش بگیم که راضی باشید؟؟

خوب بلدید به ما یاد بدید دوست عزیز

آره حرف دهنو فهمیدن از دستتون برمیادنظر ندادن هم همینطور فک نکنم کسی الان با طلاق آشنا نباشه میتونست ...

دقیقا. طرف هیچکسو نداره تو این دنیا تک و تنهاست به اینجا پناه میاره اینجا همچین طرفو می‌شورم پهن می‌کنن طرف پشیمون میشه یعنی تو این سایت پر بچه مچه عقده‌ای منتظر یکی تایپیک بزنه بیان طرفو قشنگ بشورن پهنش کنن تموم شه صلاً خیلیا میان عقده‌هاشونو اینجا خالی کنن دیگه کاری کردن که اینجا داشته درد و دل کرد