2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان دانشگاه ازادیا‌ بی ارزشن؟😐معلومه که موفق میشی

از نظر مامان و بابام اره

من امسال اونقدر که باید نخوندم اصولاًم درس خون نیستم ولی می‌خواستم برم دانشگاه آزاد رشته موسیقی ولی نذاشتن گفتم باید دوباره کنکور بدی من الان خستم هم از این موندم هم از اون موندم یک سالم عقب افتادم

موفقیت هیچ ربطی به اینکه کدوم دانشگاه باشی نداره دوتا ربطی به دانشگاه خیلی نداره

چقدر آدم میشناسم توی شریف امیرکبیر و بهشتی الان هیچ وضع خوبی ندارن 

چقدرم میشناسم توی پیام نور و آزاد بهترینها هستند 

برعکسش هم هست انسانهای موفق زیادی در دانشگاه های تاپ و برعکس 

کلا همه چی متفاوته انسانها تلاششون و فکر اقتصادی برای موفقیت ربطی به دانشگاه نداره و اصلا ملاک نیست

منظورت از کنکور قبول نشدن دقیقا چه رشته ایه؟ چون خیلی از رشته ها حتی تو دانشگاه های دولتی بدون کنکور اند یعنی کنکور رو سفید بدی با یه معدل متوسط میتونی بری اونجا ، اما اگه بخوام انگیزشی حرف نزنم آره دانشگاه خوب و رشته خوب درس خوندن در وجهه اجتماعی تو خیلی تاثیر میذاره ، تلاش کن که بتونی بهترین خودت باشی ، به کم قانع نشو!