2777
2789
عنوان

تو این سایت تامیخوای مشکلاتتو بگی فقط یه چیز حفظ کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 55 پست
ککسی مگه گفت دارو تجویز کنید والا چیزی نگید شرف داره راه حلی نمی‌دونید لطفاً نظری هم ندید اونایی که ...

وقتی یکی میاد میگه بچه سه روز تب داره هنوز دکتر نبرده چیه باید گفت دیگه مریض شدن احتیاج نداره به مشورت همدری اول باید ببر دکتر نشسته خونه بچه اش مریضه امده تاپیک میزنه چیکار کنم خی باید ببر دکتر دیگه  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چرا مدام شعار میدیدمن سوالم از شما خیلی واضحه دوست عزیزممیگم الان خانمی تاپیک زده شوهرم در خ ...

داره میگ سر چیزای جزئی چرا میگن طلاق

ن این چیزی ک شما میگی

چرا لقمه رو میپیچونی

ککجا پیچوندم در مورد یه مشکل نمیگم که من کلی دارم صحبت می‌کنم در مورد دست بزن و خیانت و اینا نمی‌گم ...

نه عزیز نه

همون که میگی کلی صحبت میکنم مشکل داره

اینجا روزی ۲۰ هزار مشکل مختلف مطرح میشه و کلی راهکار داده میشه

۹۰ درصدم خیلی راهکار های خوبی مطرح میشنه

بالای ۵ سالع تو سایتم هرگز ندیدم برای تیکه مادرشوهر کسی بگه برو جدا شو!!!!!! مگر اینکه طرف ۱۰ تا مشکل دیگه هم گفته باشه

در مورد بقیه حرفا خدمتت بگم اگر مشکلت با ادم کم سن و سال توی سایت هست پس کلن حرفت یه چیز دیگه است

تاپیکت یه چیز دیگه

من کلی با شما حرف زدم اخرم نتونستم بفهمم از نظر شما رفتار درست چیه

پس بحث رو ادامه نمیدم

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

نمیدونم چرا مدام شعار میدیدمن سوالم از شما خیلی واضحه دوست عزیزممیگم الان خانمی تاپیک زده شوهرم در خ ...

ششما خودت از همینایی اصلاً قشنگ مشخصه چوبتو ورداشتی اومده تو این تایپیک و میگی هیشکی اندازه من عقل نداره. قشنگ آدمو از تایپیک زدن شماها پشیمون می‌کنید هزار بارم جوابتونو میدیم ولی کو اونقدر کلفته که مگه میره تو اون ذهن قشنگ ادعای خدا بودنو دارید

کاش اون وقتو نزاره. لطف بزرگی‌میکنه وقت نزاره

شما هم اگه مخالفی با نظرات، تاپیک نزن و نظر نخواه 

مردم تعهد ندادن باب دل شما صحبت کنن

یه جوری طلبکاری از بقیه ، انگار واسه تاپیکات پول دادی، پولت هدر رفته و یا مجبورت کردن 

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
اها پس کلن سطح ادب و فرهنگمون با هم متفاوتهمرزهای ادب و شخصیت برای شما خیلی بازهمثلن برای ما اینکه ک ...

کجا گفتم فحشه گفتم نشخوار فکری داری بحثس جداس باید بری دکتر

دیگ تو اینم فحش حساب کردی واقعا به نظرم خود درگیریه محضه

اگ توهین حساب نمیکردی الان اونارو ننوشته بودی

داره میگ سر چیزای جزئی چرا میگن طلاقن این چیزی ک شما میگیچرا لقمه رو میپیچونی

خوشبختانه من فقط با ادمی بحث میکنم که ادب براش اولویت باشه

پس سکوت میکنم و دیگه شمارو ریپلای نمیکنم

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

نه عزیز نههمون که میگی کلی صحبت میکنم مشکل دارهاینجا روزی ۲۰ هزار مشکل مختلف مطرح میشه و کلی راهکار ...

قشنگ یه علامت تعجب بزرگ الان روبرومه چی داری میگی عزیز من چی داری میگی اصلاً شما

شما هم اگه مخالفی با نظرات، تاپیک نزن و نظر نخواه مردم تعهد ندادن باب دل شما صحبت کننیه جوری طلبکاری ...

خخوب شما نیا تو تایپیک من به خدا شما دعوا دعوا دارید از همینایی هستید که اگه از قانون نمی‌ترسیدید یه چوب برمی‌داشتید می‌رفتید تو خیابون هرکی مخالف نظر شما رو می‌گفت می‌زدیدش یا می‌کشتینش