2777
2789
عنوان

تو این سایت تامیخوای مشکلاتتو بگی فقط یه چیز حفظ کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 55 پست

عزیزم راه جدید از کجا بیارن

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

عزیزم‌اینجا نی نی سایته

دکتر انلاین و روانشناس و وکیل و … به تعداده کمه

هرکسی برمبنای سن، تحربه، سواد ، تحصیلات جواب میده

از هم طلب که ندااااااریم انشالله

همین که کسی وقت میذاره و جواب میده ، دستش درد نکنه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولن وقتی کسی میاد درد دل کنه اولش باید بگه راهکار نیمخوام اومدم درد دل ولی اینجا ۹۹ درصد بدون استسن ...

ااینجا برای همه اونایی که میان مشکل مطرح می‌کنند آخرین راهو میگن به خدا طرف می‌دونه آخرین راه چیه انقدر استرس به زندگیش ندین از هر لحاظ فقط من طلاقو نمی‌گم کلاً هر لحاظو میگم

خب باش،منم نزدیک چهل سالمه،که چی مثلا؟اگه بیماری داشته باشه اسی،میتونم داروی جدید تجویز کنم؟میگم درم ...

😅

نه 🙈

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
😐دو کیلو شیرینی بگیر با خودت آشتی کن

البته بنده با خودم اشتی هستم

فقط شکر خدا بهم یاد داده شده بتونم با لحن ادم با بقیه صحبت کنم

اگرم کم اوردم نمیتونم بحث رو پیش ببرم نخوام با بی ادبی جبران کنم

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

همدردی یه چیزیاما،راه جدید؟😐مگه داری با علما و دانشمندان هوافضا مطرح میکنی که راه جدید میخوتی،اینجا ...

والله مشکلاتی که مطرح میشه هم نیاز ب راه حل هوا فضایی نداره که دوستان از پس راهنمایی بر نیان

خب دکتر راست میگن مگه میشه دارو تجویز کرد

ککسی مگه گفت دارو تجویز کنید والا چیزی نگید شرف داره راه حلی نمی‌دونید لطفاً نظری هم ندید اونایی که منظور تایپیک منو باید میفهمیدن قشنگ فهمیدن بقیه دارن الکی دفاع می‌کنند یا دوست دارن بازم یکیو متهم کنن

خب میاد دردو دل کنه . وگرنه مستقیم میرفت دادگاه پاسگاه. فک کنم اونایی که اینارو حفظ کردن و به بقیه ه ...

کلا مطرح کردن اینجور مسایل اینجا جز اشفتگی بیشتر ذهن و دودلی چیزی نداره،کلمه فقط طلاقم به مسخره گرفتن انگار پاشیدن یه زندگی از هم کار ساده ایه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

ااینجا برای همه اونایی که میان مشکل مطرح می‌کنند آخرین راهو میگن به خدا طرف می‌دونه آخرین راه چیه ان ...

نمیدونم چرا مدام شعار میدید

من سوالم از شما خیلی واضحه دوست عزیزم

میگم الان خانمی تاپیک زده شوهرم در خد مرگ منو کتک زده

ما که از نظر شما همه اشتباه میکنیم 

شما بفرمایید ما به این خانم باید چی بگیم؟ خوب بهمون یاد بدید دیگع؟؟؟؟

از اول تاپیک این سوالو ۱۰۰ بار پرسیدم از شما و همه کسانی که طرفدارتوت هستند چرا کسی جوابی نداره؟؟؟؟؟

مثلن بگین الهی برات بمیرم کبودی هان زود خوب بشه

العی شوهرت جز جگر بزنه

بشین بسوز خدا بزرگه

دقیقن باید چی بگیم؟؟؟؟؟..

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

البته بنده با خودم اشتی هستمفقط شکر خدا بهم یاد داده شده بتونم با لحن ادم با بقیه صحبت کنماگرم کم او ...

بی ادبی من کجاش بود 

البته اگ نشخوار فکری داری از اون پیام توهین برداشت کردی از کاه کوه ساختی بحثش جداس 

برو تاپیک بزن راجبش تا بیام بگم بری دکتر خودتو نشون بدی

الان جواب صحبت منو بدید؟ نپیچونیدمیگیم وقتی کی میگه شوهرم دست بزن داره و معتاده و خسیسه چی باید بهش ...

ککجا پیچوندم در مورد یه مشکل نمیگم که من کلی دارم صحبت می‌کنم در مورد دست بزن و خیانت و اینا نمی‌گم مثلاً طرف اومده میگه مادر شوهرم به من تیکه انداخت میگه خب چرا طلاق نمی‌گیری همه اینام رده سنیشون پایین ۱۵ ساله اینجا منظور تو فهمونن خیلی سخته خیلی چون همه یه سپر گرفتن جلوشون و گارد گرفتن که من از همه بیشتر می‌دونم بیشترم کم سن و سالا این عقیده رو دارن

بی ادبی من کجاش بود البته اگ نشخوار فکری داری از اون پیام توهین برداشت کردی از کاه کوه ساختی بحثش جد ...

اها پس کلن سطح ادب و فرهنگمون با هم متفاوته

مرزهای ادب و شخصیت برای شما خیلی بازه

مثلن برای ما اینکه کسی نشخوار ذهنی داشته باشه عیب نیست این مریضیه یادمون ندادن اسم مریضی بقیه رو به عنوان فحش بکار ببریم...خیلیم با کلامت دهنت رو ببند و حرف دهنت رو بفهم بزرگ نشدیم به کار بردنش برامون مثل نقل و نبات باشه

البته من چون فکر نمیکنم مریضی روانی فحش باشه ، مشکل داشته باشم میرم دکتر