2777
2789
عنوان

راسته میگن سزارین کمردرد همیشگی داره یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم مشکل کمر داشتم

نذاشتم بی حس کنن

بیهوشی انتخاب کردم

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

آفرین الان فک نکنم بیشتر از دوتا سزارین کنن زن عموی منم چن تا سزارین کرد.دخترخالم قبل زایمان کمر درد ...

الانم بیشتر از دو تا سزارین میکنن سزارین چهارم مامانم شهریور پارسال بود 

اره بابا کمر دردش موقته 

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

خب الان کسی ۲ تا سز شده. سومیو باردار بشه چجوری درش میارن؟

من شنیده بودم نمیدونم درسته یا غلط ولی بیش از دو یا سه تارو نباید سزارین کرد.عوارض داره

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
الانم بیشتر از دو تا سزارین میکنن سزارین چهارم مامانم شهریور پارسال بود اره بابا کمر دردش موقته

انجام میدن ولی میگن ضررش زیاده عوارض داره.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
بستگی داره به قوی و ضعیف بودن عضلات هر شخصکسی که عضلاتش ضعیفه سزارین یا هر جراحی همراه با بی حسی داش ...

سلام خوبین

یه جاگفته بودین رنگ دودی با واریاسیون ابی رنگ مشکی براق میده که بشه بعد باز روش رنگ گذاشت و ریمو نخواد

میخواستم بپرسم دودی شماره چند منظورتون بود ؟

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

پس منم بگم بیهوشم کنن قبول میکنن؟

تو بعضیا کمردرد میمونه

من دوتاسز داشتم و بعد ۹ سال مونده

زیاد که خم باشم برا کارخونه مثلا بعدش کمرم صاف نمیشه و درد زیاد داره

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود.