2777
2789
عنوان

مشاوره رایگان پوست و مو بگیرید

27 بازدید | 6 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر مشاوره مراقبتی پوست و مو هستم😊💙 هرمشکلی دارید بگید راهکار و محصول دارم.ضمنا آرایشی بهداشتی دارم و برند های معتبر خارجی کارمیکنم.کرم دستساز گیاهی هم داریم هیچ ماده شیمیایی مضر نداره.

من صورتم خشکه ولی در عین حال جوش میزنم

سلام عزیزم وقتت بخیر.باید مشاوره بشی.روبیکا داری؟آیدی یا شمارتو بده برات فرم بفرستم بتونیم مشکلاتتو دقیق تر بررسی کنیم باهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای پوست مختلط چه فوم شستشویی پیشنهاد میکنید؟من قبلا جوش نمیزدم جدیدا جوش میزنم ،چه ضدجوشی بزنم؟

سلام عزیزم وقتتون بخیر.روبیکا به آیدی

Aryas_admin پیام بدید بتونم نوع پوستتونو بررسی کنم گلم

برای پوست مختلط چه فوم شستشویی پیشنهاد میکنید؟من قبلا جوش نمیزدم جدیدا جوش میزنم ،چه ضدجوشی بزنم؟

درمالیفت خوبه لامینین هم خوبه  داروخانه هم داره بگو مخصوص پوست جوش دار درمالیفت یا لامینین 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني