2777
2789
عنوان

کار مشکوک دیشب همسرم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 11405 بازدید | 237 پست
یعنی میخاست عوض کنه؟خوب چه اشکالی داره؟

با شورت رفته محل کارش 

بدون شورت برگشته

عیبی نداره؟

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مگه یه شورت رو چند روز میپوشن

عزیزم صبحش شورت تمیز پوشیده رفته محل کارش برگشتنی شورت نداشته

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
بخدا نپیچیدمی اخلاق گندی که دارم به روش نمیارم (البته که اخلاق هم نداره)ولی فکرم درگیر میشه

با شاید گوزیده ،شرتش عنی شدره دراورده انداخته سطل آشغال 

باید به شوخی بش میگفتی عه شورتت کجا جا مونده 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
با شورت رفته محل کارش بدون شورت برگشتهعیبی نداره؟

مطمئنی بدون شورت رفته 

همون موقع به شوهی میگفتی شورتت کو؟

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

عزیزم صبحش شورت تمیز پوشیده رفته محل کارش برگشتنی شورت نداشته

متن شما گویای این مطلب نبودا

خب چرا همون لحظه نپرسیدی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خب همینو به خودش بگو

گفتم خندید گفت هیچی بابا باید عوض میکردم گفتم خب قربونت شورت قبلی رو بده بندازم ماشین لباسشویی گفت چه گیری میدی

من اصلا گیر نمیدم کلا از بعد فوت پدرم هر چی ببینم سنگ میشم و مارس 

دیگه هیچی نگفتم