2777
2789

اول زردی ۱۶بود چم ساعت بستری شد عددش۷ شد الانم زردی ۱۱هس دستگاه نمیدن فقط میگن دو روز دو روز بیار بيمارستان برا کنترل فقط ازمایش میگیرن دلم کباب میشه همه چی امتحان کردم ترنجبین کاسنی اب خیار ولی نمیاد قطره بیلی ناستر 

دکترا میگن فقط شیررررر چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر خشک بده بهتره براش

من حجامت کردم و مرتب شیر خشک و ترنجبین دادم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
شسر خودت رو ۴۸ ساعت ندهففژ شیر خشک بده

هیچ ربطی نداره

منم همینطور بودم اتفاقا دکتر گفت حسابی شیر خودتو بده

۱۶ بود بستری شد بک‌شب اومد ۱۰ هی چک میشد و بعدم تموم 

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

بچه رو توی آدر جو بغلتونید میبینی که اردا زرد میشه مامان من برای هر بچه ای انجام میده زردیش میره

این چه جرفیه حساسیت بده چی

مال خون بچه س داخلیه چرا پوستو بمالن به این چیز میزا

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

ببین زردی اوایل که به دنیا میان وزنشون کمه خطر داره و تا دوماه این زردی باهاشونه هی عدد بالا پایین میشه ولی چون وزنشون بیشتره کبد از پس زردی برمیاد طوری نیست . اینو متخصص اطفال بهم گفت منم خیلی نگران بودم و مرتب میبردم پیشش ولی یبار همون اوایل فقط دستگاه بهمون داد و دیگه نداد میگفت ضرر داره . آزمایش هم یجا میبردیم دستگاه رو پیشونی میذاشتن عددشو میگفت . هرچند خود دکتر هم نگاه میکرد چشمی میگفت انقدره و درست بود . همون خنکی هایی که میدید خوبه . وقتی شیر زیاد میخوره دفعشم زیادترهوو زودتر عددش پایین میاد

لازم نیس نمیاد بالای ۱۱ دستگاه نمیدن پسر منم همینطور بود فقط یکشب بستری شد

اخه ۱۶ بود بستری شد ۷وشد الانم ۱۱ چرا دستگاه نمیدن کلا زردی بره دلم خون میشه ازمایش میکیرن