2777
2789
عنوان

کار مشکوک دیشب همسرم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 11404 بازدید | 237 پست

چرافکربدمیکنی شایدمشکلی براش پیش اومده درضمن من۱۷ساله تجربه زندگی مشترک دارم ازمن میشنوی هیچوقت هیچوقت تو اینجورجزئیات وریزه کاریاش تجسس ودقت نکن حتی چیزمشکوکی دیدی به روخودت نیار بذارهمیشه ترس فهمیدن تو تووجودش باشه اگه همه چیوزودبهش بگی هم حواسشوبیشترجمع میکنه هم اون پرده ی شرم وحیاواحترام بینتون برداشته میشه یه کمی سیاست داشته باشیم....

خوشبخت باشی...

خیانت اتفاق ساده ای نیست که همینجور ولش کردی تا هضم شه

حتما برو تراپی. کمک کن به خودت که بتونی حلش کنی و باهاش کنار بیای حالا که تصمیم گرفتی بمونی.

مثل یه پتک دستت گرفتی و دائما داری میزنیش تو سر خودت و سر هر اتفاق کوچیکی به خودت یادآوریش میکنی. شکنجه نده خودتو

یه قدم مثبت بردار

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شو رت پوشیدن شوهرتان مشکوکه؟؟من چرا نفهمیدم 🥴

شوهره من صبح کاپشن پوشید رفت بیرون

بهش مشکوک شدم ک چرا کاپشن پوشیده

نکنه داره خیانت میکنه بهم؟

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
شو رت پوشیدن شوهرتان مشکوکه؟؟من چرا نفهمیدم 🥴

با شورت رفته محل کار برگشتنی شورت نداشته بنظرت عجیب نیس؟

بالاخره شورت شخصیه و هر جا هر جا نمیشه خودتو لخت کنی دراری تازهاثری هم ازش نباشه؟

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
یعنی عوض کردن ش و ر ت میشه خیانت

عزیزم میگم که با شورت رفته از خونه محل کارش بدون شورت برگشته!

برام عجیبه

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
با شورت از خونه رفته سر کار بدون شورت برگشته خونه،عجیب نیس؟

چجوزی فهمیدی بدون شرت برگشته شاید تو حمومه شرته

اگه یادتع رنگ شرتشو چند روز بعد با سیاست بش یگو عزیطم اون شرت فلان که از فلان مغازه اریدم حس میکنم جنسش خیلی خوب بود راضی بخرم دوباره

اگه گفت اره توام نونو بچسبون بگو تو کشو یا تنته

اگه بحث خیانت باشه و وواقعا اون روز بدون شرت اومده باشه خونه هول میکنه 

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

عزیزم وقتی میدونی قرار نیست ب روش بیاری یا اگه کش بدی دعوا میشه و اهل جدایی نیستی(نیستیم) پس چرا هی فکر میکنی. میدونم سخته ها ولی خوشت میاد نشخوار فکری برای خودت درست میکنی؟ هززار دلیل میتونه داشته باشه. شاید کثیف شده انداخته دور.مگه همه کسایی ک خیانت میکنن لباس زیراشونو میندازن میره؟ نه ، پس الکی فکرتو درگیر نکن. اینا کار شیطانه. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
خدا خودش رحم کنه هیچی نباشه فکر بد نکن

ممنون وقت گذاشتی

با شورت رفته محل کار برگشتنی شورت نداشته بنظرت عجیب نیس؟بالاخره شورت شخصیه و هر جا هر جا نمیشه خودتو ...

شاید خودشو کثیف کرده شورتشو انداخته رفته

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی