میگن از توی چین شروع شده مثل کروناس علائمش تنگی نفس و سردرد .... تا چند وقت دیگم به ایران میرسه.
مامانم میگفت همکاراش گفتن از توی اداره آموزش و پرورش که مدارس تعطیل میکنن از چندین نفر دیگم شنیدم که مدارس بعد امتحانات بستس هم برای برق و گاز هم این ویروسه🥲:) وای دوباره قراره دوران کرونا رو تجربه کنیم همجا زدن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
تو دوران کرونا خیلی از ترس بیماری مردن.الکی جو ندید تلقین استرس ترسناکتره از خود بیماریه همون دوران ...
من واکسن نزدم وخفیف ترین نوع کرونا رو گرفتم . تو این واکسن ها سم ریختن به مردم تزریق میکنن.اگه واکسن اومد دوباره نزنید وبه بچه ها تون هم تزریق نکنید.تو اشناهای ما یه دختر ۱۹ ساله بدون هیچ سابقه فامیلی دیابت گرفته وانسولین میزنه