2777
2789
عنوان

شنیدین یه ویروس خطرناک جدید اومده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4319 بازدید | 171 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر منم دائم سردرد و تب ولرز داره ودلدرد و بی حالی..

ولی سردرد و تب همیشه داره ۴یا ۵روزه ول کنش نیس

خودمم صدام گرفته ازبس جوش زدم حرص خوردم 

اصلا اینجوری نشدا بود حتی دورا ن کرونا ...

نمیدونم چرا ول کن بچم نیس...

شهر ما ۱ هفته و خورده ای تعطیل بود برای آلودگی هوا که دروغم بود در اصل ماله برق و گاز بود چطوری برای ...

الانم مال همون برق گازه ویروس در کار نی 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

پسر منم دائم سردرد و تب ولرز داره ودلدرد و بی حالی..ولی سردرد و تب همیشه داره ۴یا ۵روزه ول کنش نیسخو ...

الهی عزیزم 

ویروسش خیلی سمجه خودم سه هفته درگیر بودم 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

تو دوران کرونا خیلی از ترس بیماری مردن.الکی جو ندید تلقین استرس ترسناکتره از خود بیماریه همون دوران ...

من واکسن نزدم وخفیف ترین نوع کرونا رو گرفتم . تو این واکسن ها سم ریختن به مردم تزریق میکنن.اگه واکسن اومد دوباره نزنید وبه بچه ها تون هم تزریق نکنید.تو اشناهای ما یه دختر ۱۹ ساله بدون هیچ سابقه فامیلی دیابت گرفته وانسولین میزنه 

بخاطر واکسنا و استرس و ترس بود.من خودم تو فامیل دیدم از ترس بیماری سکته زدن اول زنش بعد ۳روز شوهرش

عزیزم چه گناهی🥺

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بخاطر واکسنا و استرس و ترس بود.من خودم تو فامیل دیدم از ترس بیماری سکته زدن اول زنش بعد ۳روز شوهرش

اگر مرگ به خاطر واکسن بود که باید میلیون ها آدم از دنیا میرفتن. 

نه همه اینطور نبودن که به خاطر ترس باشه. 

بعضی افراد به خاطر درگیری بسیار بالای ریه هاشون ، از دنیا رفتن. 

یا موارد دیگه ...