اول زردی ۱۶بود چم ساعت بستری شد عددش۷ شد الانم زردی ۱۱هس دستگاه نمیدن فقط میگن دو روز دو روز بیار بيمارستان برا کنترل فقط ازمایش میگیرن دلم کباب میشه همه چی امتحان کردم ترنجبین کاسنی اب خیار ولی نمیاد قطره بیلی ناستر
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن... کاربر تعلیقی
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
ببین زردی اوایل که به دنیا میان وزنشون کمه خطر داره و تا دوماه این زردی باهاشونه هی عدد بالا پایین میشه ولی چون وزنشون بیشتره کبد از پس زردی برمیاد طوری نیست . اینو متخصص اطفال بهم گفت منم خیلی نگران بودم و مرتب میبردم پیشش ولی یبار همون اوایل فقط دستگاه بهمون داد و دیگه نداد میگفت ضرر داره . آزمایش هم یجا میبردیم دستگاه رو پیشونی میذاشتن عددشو میگفت . هرچند خود دکتر هم نگاه میکرد چشمی میگفت انقدره و درست بود . همون خنکی هایی که میدید خوبه . وقتی شیر زیاد میخوره دفعشم زیادترهوو زودتر عددش پایین میاد