2777
2789

چند روز پیش تو کافی نت به دختر خانمی رو دیدم که اومده بود حق بیمه اش را بریزد.

نه ملیون و دویست و خرده ای واریز کرد.

فکر کردم یک سال کامل را پرداخت کرده،

پرسیدم گفت نه یک ماه را ریختم. حداکثر مبلغ هجده درصد میریزم که بازنشستگی حقوق خوب بگیرم

دختر خانم مجرد، سه سال سابقه بیست و خرده ای ساله

سالم و بدون بیماری

با یه درآمد معمولی

قبلا هم گفتم الان دوباره بگویم هزینه اضافه برا خودتون نریزید

اول اینکه تا ده سال سابقه نداشته باشی اصلا بازنشسته نمیشی. بازنشستگی فقط در سن بالای ۵۵ سال و ۴۲ سال برای خانمای شاغل بیست سال سابقه

دوم اینکه بیمه چهارده درصد برای برقراری مستمری بازنشستگیه اونم اگر فوت کنی. دختر مجرد بدون شوهر و فرزند مستمری به کسی می‌رسه؟

سوم اینکه فرض کنیم شوهرم داشته باشه. بازم به شوهرش نمی‌رسه

بچه داشته باشه چی؟ فقط تا سن ۱۸ سال و دختر تا زمانی که شاغل نشده و ازدواج نکرده

به عبارتی اگر یه دخترم داشت، دختره از ترس قطع شدن حقوق مادره، تا ابد نمیتونه ازدواج کنه

نه ملیون که می‌ریخت برا هجده درصده

هجده درصد چیه؟ اگه تصادف کردی یا مریضی گرفتی که فلج بشی، یا نتونی کار کنی، اونوقت میتونی از کار افتادگی بگیری

حقوقتم سی سال حساب نمیشه، بر اساس سوالهایی که بیمه ریختی

البته بعضی جاها خواندم پانزده روز حداقل حقوق را میدهند

حالا به درصدهاکار نداریم چرا حقوق پایه ات را زیاد میریزی دختر؟

برای انتخاب حداکثر حقوق ده سال وقت داری تا پانزده سال سابقه هم میتونی سه برابر حقوق را رد کنی.

از سال اول که حداکثر حقوق را نمیریزند

نکته بعدی

کسی باید مبلغ بالا بریزه که بتونه تا آخرش با همان مبلغ بالا ادامه بده. کسی که پانزده تومان درآمد داره فردا امکان. داره همونم نداشته باشه، نباید حقوق بالا بزنه

سالهای بالاتر اگر یک ماه فاصله بین بیمه ات بیفته، کلی حقوق بازنشستگیت کم میشه

بعضی بیمه ها 5ساله ان عزیزم و نیاز ب اینای گفتی نداره اصلا و اتفاقا هزینه های درمان و تصادف و بیماری های خاص رو هم میدن و خیلی چیزا دیگ 

از5سال تا 15سال یا بیشتر میتونی خودتو بیمه کنی و بازنشست و ی حقوقی میدن بر اساس پرداختیت

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضی بیمه ها 5ساله ان عزیزم و نیاز ب اینای گفتی نداره اصلا و اتفاقا هزینه های درمان و تصادف و بیماری ...

اونا که صد در صد ضرره.

مثلا اگه امسال حقوق ده ملیونه با سی درصد تورم سال دیگه باید حقوق سیزده ملیون باشه سال بعد ۱۶ ملیون و نهصد

سال پانزدهم باید حقوق

پنجاه و یک ملیارد ماهانه بدهند

والا واسه زنان خانه دار یک و سیصده.حالا چرا نه تومن داره واریز میکنه من خبر ندارم

یک ملیون و سیصد نیست هشتصد و خرده آیه

این دختر مادون داشت حداکثر حقوق را از روز اول رد میکرد انگار شما روز اول رفتی سرکار، هفتاد ملیون حقوق بگیری

من بیمه زنان خانه دار میریختم بعد دیدم خدای نکرده همسرم چیزیش بشه بهم نمی رسه دو تا حقوق تامین اجتماعی

بیخیالش شدم هر وقت پول‌دستم میاد طلا میگیرم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
من بیمه زنان خانه دار میریختم بعد دیدم خدای نکرده همسرم چیزیش بشه بهم نمی رسه دو تا حقوق تامین اجتما ...

حقوق خودتو میگیری، حقوق همسرت را هم میگیری.

مشکلی نداشتی

طلا هم البته خوبه

فقط در حد حفظ ارزش پول

حقوق خودتو میگیری، حقوق همسرت را هم میگیری.مشکلی نداشتیطلا هم البته خوبهفقط در حد حفظ ارزش پول

دیگه بیخیال شدم

آره به نظرم طلا بهتره 

ممنون

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
حقوق خودتو میگیری، حقوق همسرت را هم میگیری.مشکلی نداشتیطلا هم البته خوبهفقط در حد حفظ ارزش پول

یعنی  دوتا حقوق بازنشستگی میشه گرفت یکی مال خود خانم یکی مال شوهرش؟

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
یعنی دوتا حقوق بازنشستگی میشه گرفت یکی مال خود خانم یکی مال شوهرش؟

بله اگر خدای ناکرده همسرتان فوت کند حقوق هر دو نفر را میتوانی بگیری و حتی اگر ازدواج کنی هیچ کدام قطع نمیشود. ولی اگر شوهر دوم هم فوت کند، یکی از حقوقها را میتوانی بگیری