2777
2789
عنوان

خانمای با تجربه بچم از دیشب تبش قطع نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 84 پست
بله حتما من مجردم بچه نداشتم ولی اطرافم دیدم سیب خوبه ولی موز حقیقتا تالا نشنیده بودم

بخاطرپتاسیم زیادی که داره واسه تعادل الکترولیت هاو درنتیجه کاهش تب بهترین میوه هس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۸سالشه اصلا اینجوری نمیشد اولین باره که تبش پایین نمیاد

این یک ویروس پسر منم ۳ روز تبش نمیمود پایین استامینفون و شیاف و پاشویه آب نمک ولرم استفاده میکردم البت سر وقتش نه پشت هم بدم روز سوم خداشکر تکوم شد تبش ولی اگر میبینی تبش خیلی بالا الان سوار اسنپ شو ببر درمانگاه یا بیمارستانی 

همین الان بااسنپ برواورژانس تب بالاتشنج میاره شیافم اگه مجبورشدن میذارن نه اونهمه که طرف اذیت بشه پاشوزودتربرو

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
استامینوفن بهتر تبو پایین میارهچندسالشه؟هرچندساعت میره دسشویی؟اشتها داره؟امسال چندبار سفیکسیم خورده؟

۸سالشه زیاد سفکسیم دادمش هر وقت تب کرده..یک ساعت که همه نوع دارو میدم تبش میره باز شدید برمیگرده تبش..آب دائم میخوره و میره دسشویی الانم دستشو گرفتم بردمش سرت گیج میره میگه دستمو بگیر 

بخاطرپتاسیم زیادی که داره واسه تعادل الکترولیت هاو درنتیجه کاهش تب بهترین میوه هس

👌👌👌

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

زیر پاهاش پیاز حلقه کن بذار ، با جوراب فیکس کن

آب سیب و آب پرتقال بده بخوره

جوراب خیس بپوشون

دستمال خیس بذار زیر بغل و شکم و سرش

دوش آب ولرم

پاهاشو یه چند دقیقه داخل آب نمک بذار

هوا تاریکه نمیتونم خدایا خودت بفریادم برس...حالش خرابه

ی دیقه زنگ بزن اورژانس حداقل راهنماییت کنن

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
پاهاش سرده سرش داغه شدید هزیون میگه

تورو‌خدا ببر دکتر 

خطرناکه سرش داغ باشه بدن سرد

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻