2777
2789
عنوان

خانمای با تجربه بچم از دیشب تبش قطع نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 84 پست

حداقل این یک ساعتو ،یه پیاز رو از وسط نصف کن با پارچه ای ،نایلونی چیزی ببند زیر پاهاش بمونه، ان شاءالله که اثر کنه حال بچت خوب بشه،من برا خودمو بچم همینکارو میکنم ،شکر خدا هربار  تاثیرشو دیدم،

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی زودببرش ممکنه تشنج کنه کاردستت بده اگه موزیااب سیب طبیعی داری حتمابده خیلی توکاهش تب تاثیرداره

موز اخه 😩😩😩😩🤕

طبع موز گرمه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
سفکسیم ۱۰۰دادم قرص تب بر شیاف شربت ایبوپروفن

استامینوفن بهتر تبو پایین میاره

چندسالشه؟

هرچندساعت میره دسشویی؟

اشتها داره؟

امسال چندبار سفیکسیم خورده؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
چ ربطی داره😐

ربطش اینه این بچه الان تب داره دمای بدنش بالاس خوراکیایی با طبع گرم دمای بدن رو بالاتر میبرن 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
بهتره یکم تحقیق کنی

بله حتما 

من مجردم بچه نداشتم ولی اطرافم دیدم  سیب خوبه ولی موز حقیقتا تالا نشنیده بودم 

شوهرت کجاست ؟الان تند تند با آب ولرم پاشویه اش کن آب حتما ولرم باشه ،آب سرد تب رو می‌بره بالا

رفت سرکار گفتم کارتتو بده ببرم دکتر نداد..خداروشکر خودم ته حسابم یه تومن دارم