2777
2789
عنوان

رلم جواب نمیدع💔😭

335 بازدید | 51 پست

بچههههه هاااا دارم دیووونهههه میشممم رلم ساعت 11و ربع کم شب مهمونی یود گف گوشیم دارع خاموش میشع بعد دیه خاموش شد همیشه عادت داشت میومد الان بهش زنگ زدم خاموش بود ب اون یکی خطش پی دادم گفت خطش پیش منه خودش نیستم هرچی میگم اسمت چیه نمیگه میگه شاید گوشیش هم پیشم باشه حالا موندم ک گوشیش و دزدیده یا تو راه تصادف کردن واییی بخدا حالم بده الان ساعت ۳شب دارم گریه میکنم چه غلطی بکنمممم بگیدد😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احساس میکنم داره دروغ میگ

یا دنبال جلب توجهه

شایدم واقعا اتفاقی براش افتاده

ولی ب حال هزارتا پیام پشت هم بهش نده 

چون هم پیامارو ببینه هول میشه فکرمیکنه اتفاق بدی افتاده

هم اینکه میفهمه چقدر برات مهمه ناخواسته خودشومیگیره

بخواب دختر درکت میکنم ولب نگران نباش اگه اینطور پیگیری کنی ازت زده میشه چون مثل مامانش میشی

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...
نههه اهل این کارا نیستتت

رل منم اهل خیانت نبود

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
احساس میکنم داره دروغ میگیا دنبال جلب توجههشایدم واقعا اتفاقی براش افتادهولی ب حال هزارتا پیام پشت ه ...

اخه اصلننن این کارا نکرده همیشه توجه میکنه بم 🥺😭