2777
2789
عنوان

فاصله سه تا پنج سال برای بچه دوم

126 بازدید | 13 پست

داره برام تموم میشه پسرم ۳.۵ سالشه

کاملا مخالفم

کسی مثل من ایا فکر میکنه؟

با این اوضاع فک میکنم خیانت در حق خودم و خودش !

دومی چرا واقعا!!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این فقط یه ععده برای کسی که بخواد و شرایطشو داشته باشه 

بعصیا همون یکی هم نمیارن میگن خیانته بعصیام بیشتر میارن 

بعصیا با فاصله کمتر بعضیا با فاصله بیشتر 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الان تایید کنیم یا تکذیب؟ 

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

برای کسی که میخواد حتما بچه دوم رو بیاره، فاصله خوبیه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

خب اگ فکرت اینه چیزی نمیشه گفت 

اما تک بچه بودن بزرگترین خیانت بچس 

ادم یا باید نداشته باشه یا حداقل ۲ تا داشته باشه 

پدر مادر ک همیشه نیستن این یدونه بچه تو این دنیا چیکار کنه تنها ؟ حداقل یه خواهر یا برادر داشته باشه بهم تکیه میکنن

خدا بهتون ۱۰۰ سال عمر بده 

ما خودمون ۲ تا بچه هستیم مادرم میگه کاش یکی دیگه هم داشتم 

چون خیلی جمعیتمون کم و خلوته

۴سال ونیم بشه اقدام کن باهم دوست میشن 

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

بچه اوام ۳ و نیم سالشه دومی ۲ ماهه

اره درست میگی ظلم در حق اولی هست بچه دوم آوردن.ولی فکر کنم این ظلم شاید ۱ سال طول بکشه بعدش همه چی میفته رو روال عادی

اما از منی که خودم تک فرزندم بشنو تک فرزندم بزرگترین ظلم در حق بچه اس

اگر فاصلشون کم باشه با هم همبازی میشن 

اولش بزرگ کردنشون سخته اما بعدش که بزرگتر میشن هم مادر راحت‌تر میشه هم بچه.  همیشه هم  هم بازی داره.  از لحاط روانی هم تاثیر مثبتی روی بچه ها داره

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست