2777
2789
عنوان

رلم جواب نمیدع💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 51 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچکدوم نیستن طفلکی ها گول میخورن

واقعا پسرا ی جوری لاشین ک تو تصور دخترا نمیگنجه الان شرط میبندم الکی گفته داره خاموش میشه خاموشش کرده داره عشق و حال میکنه 

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
وای واییی من دلم شور میزنه

چن سالته؟

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
واقعا پسرا ی جوری لاشین ک تو تصور دخترا نمیگنجه الان شرط میبندم الکی گفته داره خاموش میشه خاموشش کرد ...

ولی از این مطمعنم شما درک نمیکنین نمیدونم چطور بگم🙂

اهل کثافت کاریا نیست😓💔

ای ساده بگیر بخواب

میخواد ببینه چقد اعمیت داره برات اون یکی خطشم خودش داره بهت پیام میده قول میدم😂😂😂

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

پیگیری میکنم چون اونم پیگیری میکنه همیشه نگرانمه😭

چی بهت بگم والا

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...