2777
2789
عنوان

خانما کمکم کنید خیلی این توقع آزرم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 78 پست
نباید انقدر بچه رو پیش اونا میذاشتی که وابستش بشه فعلا تلاش کن یه دوره اصلا مادربزرگشو نبینه سخته ول ...

ممنون ک درکم کردی آره مقصرم از اول رو حساب همین ی نوه بودن خودم تند تند هر روز میرفتم اونجا 😭😭 بیشترش هم مقصر همسرم بود همش می‌گفت بریم الانم همش بهم عذاب وجدان میده که اره مهد خوب نیست دخترم جذب نشد خب من چ کنم چ راهی دارم دیگ 

الان پنج ماه مهد میره اولش گریه می‌کنه بعد دیگ ساکته آرزوم ی روز بدون گریه وارد مهد بشه

سعی کن چند روز شده یک ماه نبریش خونه مادربزرگش 

و یه جوری که کمتر اونا رو ببینه 

مهدشو نمیشه عوض کرد؟ شاید بهش خیلی خوش نمیگذره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه تو ازش بگیر عزیزم ،ببرش پارک پیش خودت باشه کم کم عادت می کنه به نبودش،بچه های من اصلا نمی دونن م ...

اصلا پیشش نیست ک بگیرم میبرمش مهد ولی بچه صبح تا شب اسم اونا رو میاره کم آوردم در مقابل ی فسقلی

سعی کن چند روز شده یک ماه نبریش خونه مادربزرگش و یه جوری که کمتر اونا رو ببینه مهدشو نمیشه عوض کرد؟ ...

نمیتونم عوض کنم سال دیگ تغییر میدم ولی باشه نمیبرم اما هر دم به دقیقه میگ مامان جون بریم بابا جون بی محلی کنم ب حرفش گریه می‌کنه بگم نیستن گریه میکنه خب چ کنم

ممنون ک درکم کردی آره مقصرم از اول رو حساب همین ی نوه بودن خودم تند تند هر روز میرفتم اونجا 😭😭 بیش ...

بچت هم باید یاد بگیره خودش رو با شرایط تطبیق بده 

منم مهد کودک و کلاس اول هر رووووز گریه میکردم تا برم خونه ولی به یه سنی رسیدم یاد گرفتم باید شرایط رو فقط پذیرفت 

توام قبل مهدکودک بچت رو یکم آروم کن و بغلش کن بعدا خودش عادت می‌کنه 

سرکار نرو بچتو چند سال نگه دار دیگم نذار مادر شوهرت حتی ببینتشبچه بیچاره شده توپ به هم دیگه پاسش مید ...

بچه اونجا نیست خواهرم میزارمش مهد اون نمیگیرتش ک...خب معلم رسمی ام نمیتونم نرم سرکار ک الان بچه دو سال و نیمه هست

بچت هم باید یاد بگیره خودش رو با شرایط تطبیق بده منم مهد کودک و کلاس اول هر رووووز گریه میکردم تا بر ...

بخدا همه کار براش میکنم ولی تا میرسیم گریه میکنه البته بگم وقتی وارد میشه داخل ساکت میشه و دیگ می‌ره برای بازی کردن وقتی میرم دنبالش بیارمش برام تعریف میکنه ک بازی کردم و کلا خوشحاله اما باز میبرم همون بساط

بخدا همه کار براش میکنم ولی تا میرسیم گریه میکنه البته بگم وقتی وارد میشه داخل ساکت میشه و دیگ می‌ره ...

خب خوبه که 

اولش مضطرب میشه بعد که دوستاش رو میبینه مشکلش رو یادش میره 

بچست دیگه 

حالا اگه خیلی نگرانی از مشاور برای بچت کمک بگیر ولی به نظر من خیلی طبیعیه 

نامحسوس اونارو از چشم بچه بنداز رفت و امدتو صفر کن.ی مدت بچه بی تابی میکنه درست میشه بزار بدونه دنیا دست کیه والا من بچم تا صبم گریه کنه خونه همچین مادرشوهری نمیبرم.ب بچت بگو مادربزرگ دیدی بغلت نکرد دیدی مثلن خوراکی نگرف برات بنظرت دوست داره

نامحسوس اونارو از چشم بچه بنداز رفت و امدتو صفر کن.ی مدت بچه بی تابی میکنه درست میشه بزار بدونه دنیا ...

امروز برا اولین بار اینا رو گفتم شوهرم گفت بچه رو کینه ای نکن گفتم میکنم خوبم میکنم بچه باید بدونه نمیخوانش زور بیخود نزنه 

بچه اونجا نیست خواهرم میزارمش مهد اون نمیگیرتش ک...خب معلم رسمی ام نمیتونم نرم سرکار ک الان بچه دو س ...

بله عزیزم متاسفانه باید بگم وقتی اون بچه به این درجه از اسیب رسیده که فهمیده ازینجا مونده و ازونجا رونده شده و داره زور میزنه دلبستگیهاشو حفظ کنه، شما بعنوان مادرش باید امنیت روانیشو بهش برگردونی و گور بابای شغل و کار….

اون طفل معصوم الان همینجوریش اضطراب جدایی داره من بچم دوسالشه و کاملا حالشو میفهمم که مدام ترس از دست دادن دارن توی این سن و دلبستگی بسیااااااار زیاد…..

نمیخوام منعت کنم مادر هستی هیچ مادری هم بد بچشو نمیخواد اما اگر مشکل مالی نداری تا ۵ سالگی حداقل اون بچرو خودت بزرگ کن و نه به مهد نه به دیگران نسپار….

اگر مشکل مالی داری مجبوری سرکار بری اون خانومو کامل از زندگی بچه حذف کن و یه ادم مورد اعتمادتر جای گزینش کن هرازگاهی پیشش باشه با دلبستگی کمتر… اگر نبود کلا قید اون خانومم بزن چون این وضعیت به روان بچه اسیب میزنه…. اون بچه توی این سن باید یه آغوش ثابت داشته باشه