2777
2789

مثلا یه روز ماه رمضون نشسته بودم با خواهرم داشتیم سحری میخوردیم بعد من املت درست کردم اومدم بشینم به خواهرم گفتم خبببب اماده شد اومدم بذارمش زمین یهو شنیدیم که در حال خونه با شدت و با صدا و ضربه ی بدی باز شد اقا دوتامون خیره شدیم به هم مونده بودیم جیغ بزنیم یا نه مامانم اینا تو پذیرایی خواب بودن پذیرایی برامون شد یه مسیر طولانی انقدررررر جیغ زدیم که مامانم اینا اومدن گفتن چی شده بابامم خونه نبود در حال تکون نخورده بود اما صداش تو مغزم هی تکرار میشد زنگ زدیم بابام اومدش گفت بیاید درو باز کنید ما نمیرفتیم بابام از بالا در اومد تو درو باز کرد اومد داخل گفت باد بود چیزی نبود حالا اصن هوا گرممممم بود باد کجا بود این یکیش بود شمام بگین تا باز بگم براتون

یبارم همسرم خونه نبود غروب بود با دخترم تو اتاق بودم دراز کشیده بودم همه چراغا خاموش بودن دیدم شوهرم اومد خونه کلیدو پرت کرد رو میز رفت دم یخچال و یکم تق و توق کرد تعجب کردم نیومده تو اتاق صدام کنه رفتم دیدم اصن شوهرم نیومدددددده 😰😰😰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😐🙃🌹

من قشنگ دیدمشون با مادرش اومده بود نشسته بود نگام میکردن رنگشون آجری بود قشنگ شیطانی بودن 🙃منم همونجور از تب داشتم میسوختم نمیتونستم کاریم کنم یه شبم اومد دم گوشم گفت پاشو بریم یجایی🥴🗿

دو تیکه ظرف داشتم بشورم بیخیالش شدم

وقتی خودت میترسی چرا تاپیک میزنی عزیزم 🥴از ترست انرژی میگیرن کلا بیخیال این مبحثا بشو چون جذبش میشن😐الان من دیشبم راجبشون حرف زدم امشبم دقیقا حس میکنم اطرافم هوا سنگین شده 🗿🌹

تو اتاق منم حس می کنم انگار یکی هست واقعا حس می کنم یکی تو خونمون هست

شوهرم خروپف میکنه یه مدت یبار گفتمش برو تو اتاق بچه بخواب رفت بعد دقیقااااااااااا تخت صدا داد و رفت پایین یکی نشست کنار پام رو تخت منم خوابیدم دیگه 😐😐😐 ولی فرداش میگفتم با چ جرعتی خوابیدم

وقتی خودت میترسی چرا تاپیک میزنی عزیزم 🥴از ترست انرژی میگیرن کلا بیخیال این مبحثا بشو چون جذبش میشن ...

واویلا جیران بلا خودت جن نیستی؟ 🤣🤣  کنار پنجره ایستادم اینو گفتی حس کردم یکی پشتمه از پنجره نگام میکنه