بچها من روی حرف اینک مادر شوهرم بهم گفت بچه بیار همه خرج و مخارجش با من خودم میگیرمش فلان گول خوردم جوگیر شدم بچه آوردم از روزی که بچه بدنیا اومد مادر شوهرم یک آدم دیگ شد الان بچم هم بهشون وابستس خیلی میخوادشون همش بهونه اونا رو میگیره😥😥😥افسردگی گرفتم کمکم کنید از مادر شوهرم متنفرم چون با وعده هاش بازیم داد سرزنشم نکنید فقط بگید چکار کنم ک توقعم صفر بشه مثلا امروز بچم مریض بود بردم خونشون بس ک بهونشون رو میگرفت اون بلند شد رفت خونه برادرش اثاث کشی... حتی بمن نگفت کجا داره میره از برادر شوهرم پرسیدم گفت رفته فلان جا...از ناراحتی بلند شدم اومدم خونم خیلی داغونم بچم براش گریه میکنه میگن بغلم کن میگ نمیتونم کمرم درد میکنه اما بلند میشه میره قالی خواهر شوهرش میشوره تو اثاث کشی همه هست ولی من بمیرم ی زنگ نمیزنه بگ خوبی نگید حتما نمیکنی براش کادو روز مادر میدم تولد میدم سوغاتی میارم براش دعوتشون میکنم خونم پدر شوهرم خیلی میخوادم اما اون حسود .....بگید بهم چ کنم ک زندگیم شده غم این زن ک دارم میترکم بخدا داغونم سرزنشم نکنید فقط راهکار بدین بهم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
طفلی سنش خیلی کمه بچت .تا الانم ب کمک خانواده شوهر بچه داری کردی احتمالا
نه عزیزم ی روزم کمکم نکرد فقط خودم بودم و پرستار و امسالم مهد دو روز بردم گذاشتم پیشش غیر مستقیم بهم گفت من میخوام برم سرکار دنبال کارم الکییییی ک یعنی بچتو نیار دیگ نبردم از اون روز تا الان اسم کار نیاورد آخه چکاری خودشون وضع مالی عالی دارن ... اصلا نمیتونم بگم چقدر آدم سمی
ب خود بچه هم نگومادرشوهرت برای بچه امیدی هست بچتو نانید نکن ازشبچه بهانه مادرشوهرتو میگیره چون شما ن ...
بخدا باهاش بازی میکنم کلی دست سازه درست کردم براش هر روز بازی داریم میرقصم باهاش ولی بازم با خنده خودشو لوس میکنه مامانی بریم مامان جون تازه فکر کردی مادر شوهرم باهاش بازی میکنه!؟؟؟؟ بخدا اصلااا تازه سرشم داد میزنه که نکن دست نزن اینو بزار کنار همش نکن نکن اما من بدبخت هر چی ساده میگیرم این بچه 😥
ب خود بچه هم نگومادرشوهرت برای بچه امیدی هست بچتو نانید نکن ازشبچه بهانه مادرشوهرتو میگیره چون شما ن ...
ولی مادرشوهرش خیلی بی انصافه خدارو خوش نمیاد.بنظرم باید همچین مادربزرگی رو از چشم بچه بندازی حالا اگ جوونه و پادرد کمر درد و بهونه نداره چی میشه روزی چن ساعت طفل معصومو نگه داره اون تک نوه شونه ی دختر بچه فرشته رو زمینه چ ازاو اذیتی داره مگ
بخدا دخترم خیلی آروم اهل ریخت و پاش خرابکاری نیست با محبت خیلی ولی.....مادر شوهرم جوونه ۵۰ سالشه الک ...
بخدا ساده هستی مثل من کم کم با حرفات گوش بچه رو پرکن بزار از چشمش بیوفتن زنیکه چقد خودخواهه یدونه نوه ات.مادرشوهرای مردم همچین نوهاشونو نگه میدارن تازه اینم ک جوونهی دختر بچه چ ازاری برات داره خیلی ناراحت شدم برات.بخدا همسایه ما عروسش شاغله این مادرشوهره از وقتی یادم میاد بچه رو نگه میداره اونم یدونه نوه اس.روزی چن ساعت نمیمیری ک مردم جونشون برا نوه درمیره اینم شانس توعه بیچاره از من بدتر