2777
2789
عنوان

خانما کمکم کنید خیلی این توقع آزرم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 78 پست
بچه اونجا نیست خواهرم میزارمش مهد اون نمیگیرتش ک...خب معلم رسمی ام نمیتونم نرم سرکار ک الان بچه دو س ...

طفلی سنش خیلی کمه بچت .تا الانم ب کمک خانواده شوهر بچه داری کردی احتمالا

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طفلی سنش خیلی کمه بچت .تا الانم ب کمک خانواده شوهر بچه داری کردی احتمالا

نه عزیزم ی روزم کمکم نکرد  فقط خودم بودم و پرستار و امسالم مهد دو‌ روز بردم گذاشتم پیشش غیر مستقیم بهم گفت من می‌خوام برم سرکار دنبال کارم الکییییی ک یعنی بچتو نیار دیگ نبردم از اون روز تا الان اسم کار نیاورد آخه چ‌کاری خودشون وضع مالی عالی دارن ... اصلا نمیتونم بگم چقدر آدم سمی 

آره باید روش کار کنم حرفات خوب بودن برام

ب خود بچه هم نگو

مادرشوهرت برای بچه امیدی هست بچتو نانید نکن ازش

بچه بهانه مادرشوهرتو میگیره چون شما نیستی یا اگه هستی باهاش بازی نمیکنی و دل نمیدی

اونا رو جایگیزین شما کرده

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
آره باید روش کار کنم حرفات خوب بودن برام

یکم سیاست بخرج بده بگو دخترم مامانی دوس نداره تورو بغل کنه یا بری خونشون مام باید کمتر بریم مادرخودت نگه نمیداره دخترتو دوسال و نیم واقعن بچه مدام ب مادر نیاز داره مهدم خیلی زوده

ب خود بچه هم نگومادرشوهرت برای بچه امیدی هست بچتو نانید نکن ازشبچه بهانه مادرشوهرتو میگیره چون شما ن ...

بخدا باهاش بازی میکنم کلی دست سازه درست کردم براش هر روز بازی داریم میرقصم باهاش ولی بازم با خنده خودشو لوس می‌کنه مامانی بریم مامان جون  تازه فکر کردی مادر شوهرم باهاش بازی می‌کنه!؟؟؟؟ بخدا اصلااا تازه سرشم داد میزنه که نکن دست نزن اینو بزار کنار همش نکن نکن اما من بدبخت هر چی ساده میگیرم این بچه 😥

ب خود بچه هم نگومادرشوهرت برای بچه امیدی هست بچتو نانید نکن ازشبچه بهانه مادرشوهرتو میگیره چون شما ن ...

ولی مادرشوهرش خیلی بی انصافه خدارو خوش نمیاد.بنظرم باید همچین مادربزرگی رو از چشم بچه بندازی حالا اگ جوونه و پادرد کمر درد و بهونه نداره چی میشه روزی چن ساعت طفل معصومو نگه داره اون تک نوه شونه ی دختر بچه فرشته رو زمینه چ ازاو اذیتی داره مگ

ولی مادرشوهرش خیلی بی انصافه خدارو خوش نمیاد.بنظرم باید همچین مادربزرگی رو از چشم بچه بندازی حالا اگ ...

بخدا دخترم خیلی آروم اهل ریخت و پاش خرابکاری نیست با محبت خیلی ولی.....مادر شوهرم جوونه ۵۰ سالشه الکی میگ کمردرد دارم چطور برای بقیه چیزا کمردرد نداره.....با حرفات آروم شدم منم دیگ میشم ی آدم دیگ بچمم ازشون دور میکنم اصلا مهم نیست 

بخدا دخترم خیلی آروم اهل ریخت و پاش خرابکاری نیست با محبت خیلی ولی.....مادر شوهرم جوونه ۵۰ سالشه الک ...

بخدا ساده هستی مثل من کم کم با حرفات گوش بچه رو پرکن بزار از چشمش بیوفتن زنیکه چقد خودخواهه یدونه نوه ات.مادرشوهرای مردم همچین نوهاشونو نگه میدارن تازه اینم ک جوونهی دختر بچه چ ازاری برات داره خیلی ناراحت شدم برات.بخدا همسایه ما عروسش شاغله این مادرشوهره از وقتی یادم میاد بچه رو نگه میداره اونم یدونه نوه اس.روزی چن ساعت نمیمیری ک مردم جونشون برا نوه درمیره اینم شانس توعه بیچاره از من بدتر