2777
2789
عنوان

شوهرم الان اومد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3490 بازدید | 165 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انقد خستم ک حد نداره۴طبقس واحدمون دلم میخاد خودمو خلاص کنم ولی ی خشمی تو وجودمه ک ...

آروم باش خواهشا. 

پاشو یه لیوان آب بخور. به صورتت آب بزن. 

اون راحت گرفته خوابیده تو چراا حرص میخوری. 

فقط آروووم باش. 

من لیلا سادات موسوی💚 خوشی بی پایان برای همتون میخام.دنیاکوتاهه برای همه فقط خوبی بخاییم .قطعا موج مثبتش برمیگرده به خودمون💗....... ........ ..... .....                                 .....             .......       🙇دوست عزیزم هیچ وقت غصه گذشته رو نخور و به عقب برنگرد. و کاشکی  حسرتم نخوری....... 🙆                 .........        .........    ..........        ..........           .....💗االهی هزاران هزار مرتبه شکرت بابت همه چیز. .....💗

انقد خستم ک حد نداره۴طبقس واحدمون دلم میخاد خودمو خلاص کنم ولی ی خشمی تو وجودمه ک ...

منم نسبت به شوهرم خشم زیادی دارم 

دارم میرم مشاوره 

اونم خیلی من رو شبها تنها گذاشت و رفت 

منم مثل تو دست تنها و با دو بچه 

وقتی برمیگشت خونه با ی موجود وحشی طرف بود 

از بس که هیچ وقتی برای خودم ندارم

مشاوره بهم گفت برای تسکین فلوکسیتین بخور هر روز بعد ناهار .

باید پولش رو خرج کنی قبل اینکه بده به قمار 

تنها عیبش همینه؟؟ یا خیانت و ... هم میکنه؟

آروم باش خواهشا. پاشو یه لیوان آب بخور. به صورتت آب بزن. اون راحت گرفته خوابیده تو چراا حرص میخوری. ...

اره گرفته خوابیده از بس بی ناموس هس مردم میشناسنش ک پشتش راحت حرف میزنن

عزیزم الان عصبانی هستی هیچ  تصمیمی نگیر یه دوش بگیر یا یکم با خودت خلوت کن و خودت رو آروم کن بعد اونموقع تصمیم بگیر چیکار باید بکنی همه تو زندگی مشکل داریم باید بخاطر بچه ها و حفظ زندگی گذشت بکنیم 

منم نسبت به شوهرم خشم زیادی دارم دارم میرم مشاوره اونم خیلی من رو شبها تنها گذاشت و رفت منم مثل تو د ...

ما مشاور هم رفتیم فایده نداشت

عزیزم وقتی پول نمیده چطور خرج کنم من دلم میخاد پول رو پول بزاریم خونه دار شیم پیشرفت کنیم این نمیفهمه سواستفاده میکنه

منک ارزوی مرگشو دارم دلم میخاد زجر کشیدنشو ببینم یکم فقط یکم اروم شم

عزیزم الان عصبانی هستی هیچ تصمیمی نگیر یه دوش بگیر یا یکم با خودت خلوت کن و خودت رو آروم کن بعد اون ...

همین بچه ها و حفظ زندگی کمرمو له کرده 

ن از لحاظ جنسی میتونه راضی نگهم داره...اینم ک وضعیت خودش چرا ادمای خوب میمرن این نمیمیره تا کی زجر بکشم من چ گناهی کردم😭

حق داری ناراحت و عصبی بشی زندگیته نمیتونی ک بیخیال باشی  اما خودتو  مریض نکن چون بعدش میبینی چقد سلامتی  مهمه  

خوبه

یه آب بخور آروم شو الان داری حرص میخوری و به روانت آسیب میزنی اون با خیال راحت گرفته خوابیده موبایل هم رو زنگ بذار صبح بچه ها رو مدرسه بفرست با عصبانیت چیزی حل نمیشه 

حق داری ناراحت و عصبی بشی زندگیته نمیتونی ک بیخیال باشی اما خودتو مریض نکن چون بعدش میبینی چقد سلا ...

حرفات واقعا درسته 

یک دلم میگه خیانت کنم بالا سرم ک نیست شغلش هم جوریه ک کلا نیست یعنی خودش خوشش میاد که نیست افتخار میکنه ک زندگیم خرج بر نمیداره اصطلاکم کم میشه میگه

دلم میخاد ی جوری خیانت کنم بهش ک فقط زجر بکشه