2777
2789
عنوان

تجربه های متافیزیکی و ماورائی شما 💫 بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 71 پست
واقعا راست میگموااای باورم نمیشه😂فامیلمون سه تا دیده بود نشسته بودن داشتن قرآن میخوندمخیلی داستانش ...

خدا وکیلی سر کارم گذاشتی 😄

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه ندیدم تا حالا چه ترسناک

از دیوار رد میشد دوستم  شبانه رفت خونه مادرش ب شوهرش گفت اسباب کشی کنن الانم میگه بریم زنگ اون واحدو لزنیم ببینیم کی اونجاس

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا راست میگموااای باورم نمیشه😂فامیلمون سه تا دیده بود نشسته بودن داشتن قرآن میخوندمخیلی داستانش ...

ولی این توهم دیدن یه جورایی از شخصی به شخص دیگه قابل انتقال هست به نظرم 

یکی از فامیلای ما واسه اولین بار یه موجودی توی زیر زمینشون میبینه 

بعد که به خانوادش میگه الان کل خانوادش تا نوش که دو سه سالش هست هم اون موجود رو گاهی میبینن

تازه نوش رفته بوده باهاش بازی کرده بوده ازش پرسیدن کجا بودی گفته بوده پیش همون بچه ی توی زیر زمین 

بعد گفتن بهش چیکار میکردی 

گفته داشتیم باهم توپ بازی میکردیم

بعد گفتن الان کجاست 

گفته وقتی شما صدام کردید اون دیگه رفت 

ولی این توهم دیدن یه جورایی از شخصی به شخص دیگه قابل انتقال هست به نظرم یکی از فامیلای ما واسه اولین ...

خانم این دیگه از توهم گذشته بچه چه میدونه این چیزارو

ولی مطمئنم من و خانوادم توهم نزدیم مطمئنم

ولی این توهم دیدن یه جورایی از شخصی به شخص دیگه قابل انتقال هست به نظرم یکی از فامیلای ما واسه اولین ...

من فقط امیدوارم واقعی نباشه چون اصلا دیدنشون خوشایند نیست،خوبیش اینا همسایه ما با کل فامیلا انگار جمعن الان دارن بگو بخند میکنن من نمی‌ترسم زیاد😂

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من فقط امیدوارم واقعی نباشه چون اصلا دیدنشون خوشایند نیست،خوبیش اینا همسایه ما با کل فامیلا انگار جم ...

خب از این بابت خداروشکر که احساس تنهایی نمیکنی 😄 

ولی چند نفر اینو توی اون زیر زمین دیدن 

انگار اصلا اونجا داره زندگی می‌کنه 

یه بچه ست با موهای فرفری پر 🥴

دختر عموم هم چندین سال پیش وقتی بچه بوده رفته بودن اونجا بعد اینو دیده از پنجره بهش دست تکون داده 

خونشون خیلی قدیمیه فکر کنم واسه همین اینجوریه