2777
2789
عنوان

تجربه های متافیزیکی و ماورائی شما 💫 بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 71 پست
خیلی حس بد و ترسناکیهجالب اینه دختر خاله من هم بعد عروسیش یه همچین تجربه ای داشته

من بعد عروسیم هر روز مادرمو تو خونمون میدیدم صدام میکرد  یه بار رفتم خونشون میخاست بره بازار شل بود من جلو تلوزیون بودم گفت کلید نمیبره خونه ای دیگه گفتم باشه خوابم برد باصدای ایفون بیدار شدم دیدم مادرم تو اشپزخونه داره ظرف میشوره منم گیج خوال ر گفتم مامان درو باز کن دیگه اه پاشدم ایفون و برداشتم دیدم ماددم پشت دره بقران بمرگ مادرم اگه دروݝ بگم ببهوش شدم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه حقیقته فامیل ماهم اینطوری دیدهمثل آخوندتوی همون خونه ی مادر بزرگم یه زن و شوهر زندگی میکننروح هست ...

یا خدا 😐 من خودم خیلی اعتقاد به جن ندارم ولی اون تجربه خیلی واضح بود یعنی جن روحانی هم داریم یا روحه

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودم میام تاپیک های اینجوری میزنم بعد میرم زیر پتو از ترس 

یکی نیست بگه آخه دختر مگه مجبوری 

الان واقعا با کمبود اکسیژن روبه رو شدم ولی نمی‌خوام بیام بیرون از این زیر 🥴

چه ترسناک 😲😲

بقران خودم فیلمشو دیدم تو تاپیکام هست

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

یا خدا 😐 من خودم خیلی اعتقاد به جن ندارم ولی اون تجربه خیلی واضح بود یعنی جن روحانی هم داریم یا روح ...

بله اون ها هم مسلمان و کافر دارن

از هر دو حالت باید دوری کرد

برای من و خانوادم خیلی از این اتفاق ها افتاده 

بله اون ها هم مسلمان و کافر دارناز هر دو حالت باید دوری کردبرای من و خانوادم خیلی از این اتفاق ها اف ...

می‌دونی ترسناکترش چی بود اینکه حس میکردم داره کتاب میخونه مثلا قرآن شاید😭😐

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی توی فیلم هم افتاد ؟ شاید سایه ی پرنده ای چیزی بوده

عزیزم آدمه انسانه  مراسم زار و دیدی؟من چون امرور دیدم مراسم زارو  حرکت اون ادمه رم دیدم فهمیدم شببه اونه 

جدی میگی چقدر عجیب من تا الان فک میکردم تخیل دوران کودکیم بوده😐

واقعا راست میگم

وااای باورم نمیشه😂

فامیلمون سه تا دیده بود نشسته بودن داشتن قرآن میخوندم

خیلی داستانش طولانیه خیلییییی که اصلا چرا میبینن 

بعد اون جن که رئیسشون بود موهاش بور بود و بلند