2777
2789

منم کلی خراب دارم چندین ساله با درد سر کردم حالا دوتا کیست لثه هم دارم😓😓😮‍💨😮‍💨😮‍💨از دیروز صبح هیچی نخوردم از درد و غصه

کاش میمیردم جلو چشم بچه هام گریه نمیکردم😓😓

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم کلی خراب دارم چندین ساله با درد سر کردم حالا دوتا کیست لثه هم دارم😓😓😮‍💨😮‍💨😮‍💨از دیروز صب ...

الهی بگردم برات 

به خاطر شرلیط مالی درست نمیکنی؟

خیلی گرونه لعنتی 

مال منم ۱ سال درد داشت

دقیقا کیست داشت زیر دندونم

بعد ۱ سال درست کردم الانم اینه 

مادر 
الهی بگردم برات به خاطر شرلیط مالی درست نمیکنی؟خیلی گرونه لعنتی مال منم ۱ سال درد داشتدقیقا کیست داش ...

کیستشو چکار کردی؟

اوهوم وضعمون خوب نیست😓

نمیشه اصلا رفت دندونپزشکی وضعیت دندونام افتضاحه 😔

کیستشو چکار کردی؟اوهوم وضعمون خوب نیست😓نمیشه اصلا رفت دندونپزشکی وضعیت دندونام افتضاحه 😔

خب فدات شم نمیتونی جای دولتی پیدا کنی ؟

درمانگاه های خیریه هم با مبلغ پایین تر انجام میدن

بیمه داری؟

یه  دندون دیگم هم کیست داشت پارسال مثل این

عصب کشی میکنه و مواد ضدعفونی اینا میزنه که کیست زیرش جمع بشه به مرور 

تو ۶ماه قبلیه جمع شد

مادر 
خب فدات شم نمیتونی جای دولتی پیدا کنی ؟درمانگاه های خیریه هم با مبلغ پایین تر انجام میدنبیمه داری؟یه ...

عزیزم بیشتر دندونام سوراخ و شسکته شدن نصفه نیمه... اینارو جای دولتی حتی نمیکشه چه برسه درست کننن 

بیمه سلامت دارم جایی قبول نمیکنن..

خوردم تا اثر کنه مردم از دردش خوب بود یهو انگار میخواد کنده بشه

ی ذره استامینوفن بزار رو دندونت یا اگ الفن داری الفن بخور

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید